Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΠΑΟΚ: Τι θα γίνει με την προστασία των οπαδών;

Η προετοιμασία της… εκστρατείας 22.000 και πλέον οπαδών του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ το επόμενο Σάββατο είναι το ζήτημα που απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Από την Τρίτη (22/4) σύμφωνα με το sport24, θα υπάρχουν συνεχείς επαφές με την Αστυνομία για το σχέδιο που θα εκπονηθεί για την ασφαλή μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ (υπολογίζεται ότι θα μετακινηθούν περίπου 350 λεωφορεία).
Στην ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση θα διασφαλίσει την....
ασφαλή μετάβαση των οπαδών στην Αθήνα, αλλά και την προάσπισή των ατομικών δικαιωμάτων τους, γι αυτό και έχουν αποφασίσει να τους παρέχουν πλήρη νομική προστασία.
Σε αρκετά πούλμαν θα υπάρχουν δικηγόροι που σε συνεννόηση με τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ θα επιλύουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Όπως λένε χαρακτηριστικά, στα γραφεία της Τούμπας «σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει πάντα έντονος ο κίνδυνος προβοκάτσιας» και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: