Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο Ευθύμιος ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ η Μαρία Σπυράκη και ο Γρηγόριος ΤΑΣΙΟΣ επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.



Πολύγυρος, 23 Απριλίου 2014



Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


Από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, ανακοινώνεται ότι, την 21-04-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00΄ επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής ο Βουλευτής Χαλκιδικής κύριος Ευθύμιος ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές η δημοσιογράφος κυρία Μαρία Σπυράκη και ο Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής κύριος Γρηγόριος ΤΑΣΙΟΣ.

O Διευθυντής της....

Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής Ταξίαρχος Γεώργιος ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ υποδέχτηκε και καλωσόρισε στο γραφείο του, τους ανωτέρω επισήμους.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να ενημερωθούν για τα προβλήματα του Νομού της Χαλκιδικής από πλευράς Αστυνομικής Διεύθυνσης και αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τα επίμαχα θέματα που απασχολούν την αστυνομική επικαιρότητα στη Χαλκιδική. Επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στο θέμα της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή των Σκουριών και συζήτησαν αναλυτικά για τη σύγκρουση των κοινωνιών στη βορειοανατολική Χαλκιδική για την εν γένει δραστηριότητα των εταιριών σχετικά με την εξόρυξη χρυσού, αλλά και την ιδιαιτερότητα των πολύπλευρων προβλημάτων αστυνομικής φύσεως του Αγίου Όρους.

Ενόψει της έναρξης της θερινής περιόδου, όπου ιδιαίτερα φέτος αναμένεται αλματώδη αύξηση στον αριθμό των τουριστών επισκεπτών, τέθηκαν όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής ιδιαιτέρως τονίστηκαν τα θέματα που αφορούν τις ελλείψεις τόσο στο Αστυνομικό προσωπικό όσο και στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό κυρίως δε σε οχήματα.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής επισήμανε ότι η έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού δυσχεραίνει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικά στο νομό Χαλκιδικής που λόγω της επιλογής του ως τουριστικό προορισμό από μεγάλο αριθμό επισκεπτών, τα προβλήματα κατά τη θερινή περίοδο αυξάνονται πολλαπλάσια και είναι τεράστια, οφείλουμε όλοι μας να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους τουρίστες διότι η Χαλκιδική αποτελεί οικονομικό πυλώνα ως ατμομηχανή της Εθνικής Οικονομίας με την προσφορά της στην Πατρίδα.

Τους ευχαρίστησε όλους για την επίσκεψή τους και τη συμπαράστασή τους στο δύσκολο έργο του της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής

Κλείνοντας την συνάντηση οι επισκέπτες διαβεβαίωσαν ότι θα είναι συμπαραστάτες στο έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής προκειμένου να αναδείξουν τα προβλήματά της και να διεκδικήσουν λύσεις σ΄ αυτά. Κύριο μέλημά τους είναι η προώθηση των προαναφερόμενων προβλημάτων και ευχαρίστησαν τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Γεώργιο ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ για την αναλυτική και ενδελεχή ενημέρωση, εξήραν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στη Χαλκιδική και έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει το σύνολο των Αστυνομικών στον καθημερινό τους υπηρεσιακό έργο και για την πολύπλευρη προσφορά του σε όλους τους τομείς.




Δεν υπάρχουν σχόλια: