Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Άποψη φίλου για την δωρεά του κ.Τσούφη στην ενορία της Καλλικράτειας

Σκανδαλιστήκατε στην ανάσταση επειδή ο παπάς μνημόνευσε τον κ.Τσούφη; Κακώς!! Ο κ.Τσούφης έκανε μια ιδιωτική δωρεά. Αν υπήρχε αξιοπρέπεια ούτε ο παπάς θα το ανέφερε, ούτε ο Τσούφης θα αναζητούσε την αναφορά. Έγινε όμως τώρα και οσο και αν το μετανιώνουν πίσω δε γίνεται. Με την ευκαιρία ωστόσο ας πουμε δυο πραγματάκια σχετικά.


Το πρώτο έχει να κάνει με τις..... δωρεές στις εκκλησίες. Όπως είπαμε ο Τσούφης στην τσέπη του θα δώσει λογαριασμό. Από την άλλη, ο δήμος Νεας Προποντίδας χάρισε πριν μερικές εβδομάδες 5500 ευρώ στην ενορία των Μουδανιών για να κάνει φιλανθρωπίες. Φιλανθρωπία εγω ξέρω πως κάνει κάποιος που έχει, όχι αυτός που παίρνει από κάποιον άλλο. Ότι έκανε ο Τσούφης έκανε και ο δήμος και μάλιστα με δημόσιο χρήμα.
Το άλλο που πρέπει να πούμε είναι ότι πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλοι οι μεγαλοπαπάδες είναι πολιτικοί. Δια της πολιτικής έκαναν καριέρα αν όχι όλοι, οι περισσότεροι. Το να σκανδαλίζεται ο πιστός όταν έναν παπας πολιτικολογεί, είναι πρόβλημα για τον πιστό, όχι για τον παπά.
Υπάρχει και ένα τρίτο θέμα,

Συνέχεια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το εμπόριο του θρησκευτικού συναισθήματος αναστάτωσε τον κόσμο νεαρέ ΚΑΙ είναι το προκλητικό ότι, δεν φορολογούνται δεν αποδίδουν ΦΠΑ κτλ και ζητιανεύουν σαν πολυεκατομμυριούχοι ζήτουλες από το πολύπαθο ποίμνιό τους, είτε λέγεται Δήμος είτε Τσούφης είτε ο κάθε χι, ψι, χριστιανός.