Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου!


Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου! Αυτά είναι τα σημεία - κλειδιά που θα οδηγήσουν μια γυναίκα στον ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΡΓΑΣΜΟ!!!

Μάθε ποιά είναι τα σημεία που θέλεις να νιώσεις το φιλί, δείξτου το δρόμο και ταυτόχρονα άνοιξε και το δικό σου μονοπάτι προς την ηδονή και τον οργασμό!

1. Πιάστα τα μαλλάκια μου: σίγουρα σου αρέσει να περιποιείσαι τα μαλλιά σου γι' αυτό και σπαταλάς τόσο χρόνο και χρήμα στο κόψιμο, βάψιμο και χτένισμα του τριχωτού της κεφαλής σου. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι το χάδι του αγαπημένου σου στα μαλλιά σου, είναι αρκετό για να πάρει από πάνω σου το στρες, να σε κάνει να χαλαρώσεις και να παραδοθείς στον έρωτα (κυρίως τον σωματικό) του. Ζήτα του να περάσει τα δάχτυλα του ανάμεσα στα μαλλιά σου και να τα τραβήξει απαλά. Μπορεί ακόμα να σου κάνει μασάζ κοντά στις ρίζες.
2. Δάγκωσέ μου το λαιμουδάκι: αφού σου κάνει το μασάζ στα μαλλιά θα φτάσει στο λαιμό σου. Στην αρχαία Ιαπωνία το πίσω μέρος του λαιμού (ο σβέρκος) μιας γυναίκας αποτελούσε ένα από τα πιο ελκυστικά και διεγερτικά σημεία του κορμιού της για έναν άντρα. Για το λόγο αυτό και οι περισσότερες γυναίκες που ήθελαν να σαγηνεύσουν έναν άντρα, άφηναν ακάλυπτο αυτό το σημείο του κορμιού τους. Ζήτα του να σου δώσει μερικά απαλά φιλιά που στη συνέχεια θα γίνουν πιο έντονα και μπορεί να προχωρήσει και σε μερικά ξεσηκωτικά δαγκώματα.
3. Ξεκλείδωσε την κλείδα μου: αν και δεν βρίσκεται στις τοπ επιλογές των ανδρών, η κλείδα μπορεί να διεγείρει εξίσου καλά μια γυναίκα. Φόρεσε ένα πουκάμισο και ζήτα να το ξεκουμπώσει αργά αργά. Καθώς το κάνει ζήτα να σε χαϊδέψει στην περιοχή που εκτείνεται τα οστά της κλείδας με κατεύθυνση προς το στήθος σου.
4. Πιάσε με απ' τη μέση: ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμίσεις και να φτιάξεις την ερωτική διάθεση μιας γυναίκας. Ζήτα του να σου κάνει μασάζ στη μέση χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα και τους αγκώνες του. Αφού διώξει όλο το στρες, μπορεί να συνεχίσει με φιλιά και χάδια κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και να σε ξετρελάνει με λίγο σεξ στα τέσσερα ή στο πλάι.
5. Πίσω από τα γόνατα: Tα γόνατα αποτελούν την πιο ξεχασμένη περιοχή του γυναικείου σώματος, αλλά τα έμπειρα αρσενικά γνωρίζουν τις διεγερτικές ιδιότητές της. Βάλε το πιο σέξυ φόρεμά σου κι άφησέ τον να χαϊδέψει την περιοχή πίσω από τα γόνατά σου. Τα σκιρτήματα που θα αισθανθείς θα σας στείλουν στο κρεβάτι με την μία,οπότε εκεί μπορείς να του ζητήσεις να περιποιηθεί λίγο ακόμα την γεμάτη νευρικές απολήξεις περιοχή.
6. Στις παλάμες των χεριών: τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια, χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να προσφέρουν απόλαυση και ηδονή στους συντρόφους τους. Κι ενώ οι περισσότεροι περιορίζονται στην χρήση των δακτύλων, λίγοι είναι αυτή που γνωρίζουν ότι ένα άγγιγμα στην παλάμη σου, μπορεί να σε βάλει στο δρόμο προς ένα σούπερ οργασμό. Ζήτα του να περάσει τα δάχτυλά του πάνω από την παλάμη σου και αμέσως θα αισθανθείς το ρήγος ηδονής να σε διαπερνά.
7. Οι λοβοί των αυτιών: οι λοβοί των αυτιών αποτελούν μα ιδιαίτερα ερωτογενή ζώνη. Οι λοβοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο άγγιγμα, και πολλές γυναίκες αισθάνονται απρόσμενη χαρά, όταν τα χείλη του συντρόφου τους ασχολούνται με αυτούς. Ζήτα του να χαϊδέψει, να γλείψει και να δαγκώσει τους λοβούς σου , αλλά σταμάτησε τον αν επιχειρήσει να βάλει τη γλώσσα του μέσα στο αυτί σου.
8. Ποδαράκια: αφού κάνεις ένα ωραίο πεντικιούρ στα δάχτυλα των ποδιών, ζήτα του να ασχοληθεί με τα πόδια σου που με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορούν να σε στείλουν στα ουράνια. Το μασάζ στα πόδια δεν είναι μόνο χαλαρωτικό, αλλά αποτελεί και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προχωρήσετε και πιο πάνω. Τα σημεία που μπορεί να ασχοληθεί λίγο περισσότερο είναι οι αστράγαλοι, τα δαχτυλάκια και φυσικά οι πατούσες. Κάποιες γυναίκες βρίσκουν εξίσου διεγερτικά τα φιλιά στα δάχτυλα των ποδιών, κάτι που απαιτεί τήρηση των κανόνων υγιεινής στην περιοχή.
9. Αχ αυτοί οι προσαγωγοί: οι μυς στο εσωτερικό κομμάτι των ποδιών σου, οι διάσημοι προσαγωγοί είναι γεμάτοι νεύρα που συνδέονται απευθείας με την μικρή σου περιοχή. Άφησέ τον να ασχοληθεί με το σημείο αυτό με τα χέρια αλλά και το στόμα του και σιγά σιγά να φτάσει και στο αιδοίο σου, κινούμενος μπρος και πίσω.
10. Διαγράφοντας κύκλους στο κορμί σου: εννοείται πως ο συνδυασμός όλων των παραπάνω σημείων μπορεί να σε κάνει να δεις πυροτεχνήματα και να μην χρειαστεί καν η διείσδυση για να χαράξεις ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στα χείλη. Φυσικά, στο παιχνίδι του μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα χάδια στο στήθος ή στην κλειτορίδα σου αλλά μια προσπάθεια ερεθισμού των πιο '''άγονων'' περιοχών του χάρτη του κορμιού σου, δεν βλάπτει κανέναν από τους δύο.

womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια: