Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Πάχτας "καταργεί" την Οδό Πάμπλο Γκαρσία! (ΦΩΤΟ)

Τη διαφωνία του για την ανάρτηση πινακίδας ονομασίας οδού από φιλάθλους, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αριστοτέλη, στον οποίο Δήμαρχος είναι o Χρήστος Πάχτας.

“Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης την ανάρτηση πινακίδας ονομασίας οδού «Πάμπλο Γκαρσία» στην Αρναία, η οποία ατυχώς αναρτήθηκε από την πλευρά των φίλων του ΠΑΟΚ Αρναίας. Ως Δημοτική Αρχή ουδέποτε παρείχαμε την έγκρισή μας για την ονομασία της οδού ούτε είχαμε καμία ενημέρωση” αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Παράλληλα επισημαίνει ότι “η ονομασία οδών γίνεται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται ύστερα από εισήγηση του οικείου τοπικού συμβουλίου και σύμφωνη γνώμη ειδικής επιτροπής”.
“Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε, ούτε φυσικά καμία προφορική έγκριση δόθηκε” υπογραμμίζει ο Δήμος.

Για χάπενινγκ που έγινε την 25η Μαρτίου και συμβολική κίνηση κάνει λόγο στο ΑΠΕ – ΜΠΕ το μέλος του Συνδέσμου Φίλων του ΠΑΟΚ Αρναίας, Νικόλαος Ζυγούρης.
“Ο Σύνδεσμος Φίλων του ΠΑΟΚ Αρναίας ποτέ δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία να ισχυρίζεται ότι βγήκε απόφαση ονοματοδοσίας από το δημοτικό συμβούλιο. Επρόκειτο για ένα χάπενινγκ που έγινε την 25η Μαρτίου και μόνο για εκείνη τη μέρα. Η κίνηση ήταν συμβολική και η πινακίδα διακοσμητική και έχει ήδη βγει” προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: