Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

...."κάνει μπάμ" η καινούργια....Κασιδιάρα....

Ένα σέξι μοντέλο στο πλευρό του... εκρηκτικού Ηλία Κασιδιάρη -Με ποια διατηρεί δεσμό ο υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Αυγής.

Ζευγάρι με το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης, που εκτός απο αδυναμία στη Χρυσή Αυγή, δείχνει να έχει αδυναμία και στο ασθενές φύλο.



Τη σχέση τους φέρνει στο φως δημοσίευμα του περιοδικού ciao, που όπως αποκαλύπτει γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο σε πάρτι που έγινε στα Νότια Προάστια. Οι δυό τους φάνηκε ότι είχαν χημεία από την πρώτη στιγμή, την οποία εκμεταλλεύτηκαν στην συνέχεια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός τους από την πρώτη βραδιά της γνωριμίας τους άρχισαν να συναντιούνται συχνά στα κρυφά.

Μάλιστα, όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε νοσηλευτεί πριν τα Χριστούγεννα σε κλινική για πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την μέση της, ο Ηλίας Κασιδιάρης την είχε επισκεφθεί κάνοντας αρκετούς να παραξενευτούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: