Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Περιορισμένες αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο προανήγγειλε ο Κ. Χατζηδάκης

«Περιορισμένες αλλαγές» σε διατάξεις του πολυνομοσχεδίου προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης προκειμένου να άρει τις ενστάσεις των βουλευτών για τις ρυθμίσεις που αφορούν στο γάλα, στα φωτοβολταϊκά και στα φαρμακεία.
Πέραν αυτού, ο υπουργός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι εκπροσωπεί το....
«κίνημα υπέρ της ακρίβειας. Ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή η κυβέρνηση επιχειρεί να μειώσει τις τιμές φαρμάκων και θέλει να καταθέσει πρόταση μομφής. Ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τα βιβλία στην Ελλάδα δεν θα πωλούνται 50% πάνω από όσο κοστίζουν σε άλλες χώρες. Ενοχλείται γιατί θα θιγούν τα συμφέροντα των εκδοτών αλλά δεν ενοχλείται που οι μαθητές αγοράζουν ακριβότερα τα σχολικά βιβλία».
«Είναι προφανές ότι έχουμε αντιπολίτευση κουβαρντάδων» είπε και πρόσθεσε: «Μπορεί εσείς να είστε όμως οι καταναλωτές δεν είναι και δικαιούνται χαμηλότερες τιμές. Αλίμονο αν επιτρέψουμε να μετατραπεί η Βουλή σε Βουλή των συντεχνιών αγνοώντας τα 10 εκατ. Ελλήνων πολιτών».
Κατηγόρησε τον κ. Αλέξη Τσίπρα ότι δεν δικαιούται να μιλάει για το παραγωγικό μοντέλο υποστηρίζοντας ότι «Το κόμμα που είναι αντίθετο σε κάθε επένδυση και υποστηρίζει περιθωριακές απόψεις και έχει ως ίνδαλμα τον Μαδούρο. Έρχονται εδώ και δίνουν μαθήματα για το παραγωγικό μοντέλο. Μια πολιτική που διώχνει επενδυτές δεν μπορεί να φέρει ανάπτυξη».

Αναφορικά με τις κατηγορίες που δέχθηκε προσωπικά ότι εκπροσωπεί επιχειρηματικά συμφέροντα ανταπάντησε λέγοντας: «Εσείς υπηρετείτε την στασιμότητα, τη μιζέρια και την καθυστέρηση. Δεν υπηρετείτε το συμφέρον του καταναλωτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: