Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Χωρίς απουσίες τα Μουδανιά στο αυριανό ντέρμπι

Επάνοδος Ταρασίδη για τον ΠΟΜ στη χαλκιδικιώτικη «μάχη» στο Λάκκωμα με το Διγενή. Καμία απουσία για Πάππα που θέλει ρελάνς μετά την απώλεια με το Βυζάντιο.
Τα...
ρέστα τους για το διπλό θα παίξουν τα Μουδανιά την Κυριακή στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος», απέναντι στον... γείτονα Διγενή Λακκώματος που επίσης στοχεύει στη σωτηρία. Ο Απόστολος Πάππας περιμένει από τους παίκτες του να αντιδράσουν θετικά μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αλλά και να πάρουν άτυπη ρεβάνς για την εντός έδρας του πρώτου γύρου από το Λάκκωμα.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό του ΠΟΜ είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού και ο Μάουρο Ταρασίδης (φωτο) εξέτισε την ποινή του και θα ενισχύσει την επίθεση δίπλα στον Μάνθο Πλατάκη.
«Είναι το πιο κρίσιμο ματς, είναι τοπικό ντέρμπι και θέλουμε τη νίκη. Κάναμε καλή εμφάνιση με το Βυζάντιο, έπρεπε να κερδίσουμε, δεν το κάναμε, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια. Υπάρχει δρόμος» σχολίασε ο Απόστολος Πάππας.



 dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: