Μπουγάτσα ή κρουασάν; Ή μήπως και τα δύο; Το "μπουγατσάν" είναι το γλυκό που συνδυάζει την αγαπημένη διατροφική συνήθεια των Θεσσαλονικιών με την γαλλική κουζίνα. Ο Δημήτρης Κοπαράνης, σεφ και δημιουργός του.....
"μπουγατσάν" μιλάει στο seleo και εξηγεί τι είναι ακριβώς το γλυκό που ήρθε να αλλάξει τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.
Seleo.gr News
"μπουγατσάν" μιλάει στο seleo και εξηγεί τι είναι ακριβώς το γλυκό που ήρθε να αλλάξει τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.
Seleo.gr News
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου