Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Στη φυλακή για το λαθρεμπόριο καυσίμων


 
Ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός καθώς και οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενη για την υπόθεση του λαθρεμπορίου καυσίμων με ναυτιλιακό πετρέλαιο, οδηγούνται σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μετά τις απολογίες τους το.... περασμένο Σάββατο κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι ένας υπεύθυνος εγκαταστάσεων ΕΤΕΚΑ, ένας τελωνειακός υπάλληλος, ένας μηχανικός πλοίου και ο συνδικαλιστής και τμηματάρχης της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του υπουργείου περιβάλλοντος.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν την Κυριακή τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης και ένας πρατηριούχος, που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι χρηματική εγγύηση από 3.000 έως 7.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ελεύθερη με όρους (εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίασή της σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα) αφέθηκε επίσης το Σάββατο μια γυναίκα, συνιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ο υπεύθυνος γεφυροπλάστιγγας του ΟΛΠ και δύο πρατηριούχοι.
Συνολικά στην υπόθεση εμπλέκονται 24 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια: