Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Αγροτικό Συλλαλητήριο Σήμερα Δευτέρα στον Προμαχώνα

Διαμαρτυρία στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα θα πραγματοποιήσουν σήμερα Δευτέρα στις 15:30 οι σερραίοι αγρότες, μαζί με φορείς και εργαζόμενους διαφόρων κλάδων των Σερρών.

Στο πλευρό των αγροτών τάσσονται η....
Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού, ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, το Βιοτεχνικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Σερρών, το Σωματείο Μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς, οι οπωρολαχανοπώλες, ο Σύλλογος Κρεοπωλών, Σύλλογοι των ταξί του νομού, ο Σύλλογος Οδηγών Ιδιοκτητών Φορτηγών Σερρών κι άλλοι παραγωγικοί φορείς.
Εκπρόσωποί τους παρέστησαν σε χθεσινή σύσκεψη των αγροτών και συναποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια πανσερραϊκή διαμαρτυρία εναντία στο νέο φορολογικό καθεστώς που πλήττει, όπως τόνισαν, όλες τις κοινωνικές τάξεις.
Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας προγραμματίζεται οι συγκεντρωμένοι να μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια και σερραϊκά προϊόντα.
Μετά το πέρας της χθεσινοβραδινής σύσκεψης, εκπρόσωποι των φορέων και αγρότες άναψαν κεριά στην πλατεία Κρονίου, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, στη μνήμη όλων όσοι, όπως είπαν, αυτοκτόνησαν τα τελευταία χρόνια, μετά την επιβολή των μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: