Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ιωαννίδης στο τρίτο και τέταρτο χωριό του.....

xanthosΣτους νομούς Κιλκίς και Πιερίας περιόδευσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης.  Στο νομό Κιλκίς, ο κ. Ιωαννίδη επισκέφθηκε μαζί με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τα Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και Γουμένισσας, όπου ο υπουργός έδωσε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα κλείσει αυτή η δομή και το νοσοκομείο Κιλκίς.

"Θα κερδίσεις κόουτς και θα τρέξω για σένα, θα είμαι παντού, σε ομιλίες όπου με χρειαστείς. Όσο για φίλους που έκαναν λάθη ελπίζω να το ξανασκεφτούν" είπε ο υπουργός Υγείας είπε στον κ. Ιωαννίδη.
Στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ, ο κ. Ιωαννίδης είπε ότι πρώτος στόχος του είναι η ενότητα της παράταξης και σημείωσε: "Το μεγαλύτερο προσόν είναι η πειθαρχία και η πετυχημένη ομάδα πρέπει να είναι πειθαρχημένη. Να δίνεις τη μπάλα σε αυτόν που έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να βάλει το καλάθι και όχι να κάνεις το σουτ μόνος εγωιστικά, για ατομική επιβεβαίωση. Θέλω να αγωνιστώ, έχω υποχρέωση να παλέψω για να δώσουμε στη νέα γενιά όσα της αξίζουν και της έχουν στερηθεί".
Στην Πιερία είχε συναντήσεις με στελέχη της ΝΔ και εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: