Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Η ΣΥΓΚΙΝΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΟΥ!!! Έβαλε αγγελία τα Χριστούγεννα για να...


Η ΣΥΓΚΙΝΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΟΥ!!! Έβαλε αγγελία τα Χριστούγεννα για να... Μετά από τόσα Χριστούγεννα που πέρασε μόνος του ο James Gray αποφάσισε να αλλάξει τις φετινές του γιορτές.. Έτσι έβαλε μια "αγγελία" σε εφημερίδα και αναζητά παρέα! Ο Gray είναι 85ετών, συνταξιούχος και ζει στο Λονδίνο μπορεί να είναι συνηθισμένος στη μοναξιά αλλά φέτος δεν θέλει να είναι πάλι το ίδιο.

Σύμφωνα με την Huffpost με την δημοσίευση της αγγελίας έχει λάβει τόσες κάρτες όσες δεν έχει λάβει στα τόσα χρόνια ζωής του. Ο ίδιος δηλώνει: "Νομίζω ότι η τελευταία φορά που είδα κάποιον την ημέρα των Χριστουγέννων ήταν όταν είδα τον λογιστή μου περίπου πριν 10 χρόνια."
Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να ψάξει για άλλους συνταξιούχους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση και θέλουν συντροφιά τις μέρες των Χριστουγέννων. Αρχικά δεν υπήρξε κάποια ανταπόκριση αλλά σιγά-σιγά λάμβανε ολοένα και περισσότερες κάρτες συμπαράστασης.
"Είναι τόσο συγκινητικό για μένα, μετά από τόσα χρόνια μοναξιάς να βλέπω ανθρώπους να μου απαντάνε" αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας "Είμαι τόσο ευγνώμων για τις προσφορές. Θα έπρεπε να το είχα κάνει εδώ και χρόνια."
http://athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: