Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη το 4ήμερο των Φώτων.

ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 3/1 έως 6/1/2014
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: «
Dance Academy Σημάντρων-Μουδανιών-Ορμύλιας»

Αναχώρηση: Παρασκευή 3-1-2014, 22:00 (βράδυ).
Επιστροφή: Δευτέρα 6-1-2014 βράδυ.
ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 120€/άτομο. (Περιλαμβάνει: Μεταφορά-Περιηγήσεις με πούλμαν και Ξεναγήσεις από έμπειρο ξεναγό. Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4**** στη πλατεία Ταξίμ, με πλούσιο πρωινό).
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ:
69325048986

 
 
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ,ΒΟΣΠΟΡΟΣ,παζάρι ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ,παραδοσιακό Τούρκικο ΧΑΜΑΜ,στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΛΩΞΑΝΤΡΑΣ θα γευτούμε μοναδικές ανατολίτικες λιχουδιές,ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ,ΤΟΠ ΚΑΠΙ,ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ κ.α για να πάρουμε ένα μικρό ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ που θα μας μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΟ.
ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 6/1/14 –ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ)
Παίρνουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, φορτώνουμε τις αποσκευές μας στο πούλμαν και αναχωρούμε για το Ελληνορθόδοξο ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ στο ΦΑΝΑΡΙ, όπου θα παρακολουθήσουμε μέρος της Θείας Λειτουργίας των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μαζί με το πλήθος κόσμου την Αρχιερατική πομπή στον ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ, όπου θα γίνει η ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ από τον ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. Όσοι θέλουν μπορούν να βουτήξουν να πιάσουν τον Σταυρό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: