Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Το "μπαμ" που ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης

altΣύμφωνα με πληροφορίες o μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με ξένο τεχνικό, με εμπειρία σ’ ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Ντομίνγκος Πασιέντσα στον ΠΑΟΚ...

τρέχουν να προλάβουν το χρόνο που χάθηκε. Οι παράγοντες του Δικεφάλου άνοιξαν και πάλι όλους τους φακέλους με τους υποψήφιους προπονητές προκειμένου να βρεθεί ο ιδανικότερος και αυτός που θα «γεμίσει» στο μάτι τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Όπως έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης αναζητά και αυτός τον τεχνικόπου θα δώσει την αγωνιστική ώθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου τις τελευταίες ημέρες με την βοήθεια συνεργατών του βρίσκεται σε επαφές με προπονητή που αν πει το «ναι» τότε θα προκαλέσει αίσθηση!

Ο συγκεκριμένος τεχνικός έχει εμπειρία σ’ ένα από τα μεγαλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης και στο πρόσωπο του ο Σαββίδης θέλει να δώσει τα κλειδιά της ομάδας

Το κασέ του είναι υψηλό, όμως έτσι όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση «προπονητής», είναι έτοιμος να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, και το μπάτζετ θα είναι αυξημένο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ. Οι επόμενες ημέρες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για να επέλθει συμφωνία με τον Ευρωπαίο τεχνικό.


gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: