Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δεύτερο όχι από το Δήμο Ν.Προποντίδας στον Δ.Σιθωνίας για την μεταφορά απορριμάτων στον χυτά Ανθεμούντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομόφωνα όχι ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Προποντίδας,για την μεταφορά στερεών αποβλήτων από το δήμο Σιθωνίας στο ΧΥΤΑ Ανθεμούντα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Δ.Σ. Ν. Προποντίδας, Σωτήρη Σαπουντζή, το θέμα έφτασε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από σχετικό έγγραφο αίτημα του Δήμου Σιθωνίας. Το αίτημα όμως δεν.... υποστηρίχθηκε ικανοποιητικά, ούτε υπήρξε παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Σιθωνίας, που θα έδιναν περισσότερες λεπτομέρειες και θα έλυναν τυχόν απορίες των δημοτικών συμβούλων. Παράλληλα εξήγησε ότι η στάση του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Προποντίδας στο θέμα, ήταν αντίστοιχη του καλοκαιριού του 2011, δηλαδή αρνητική, αφού και τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχουν αλλάξει. Εξάλλου τόνισε ότι στο έγγραφο αίτημα του δήμου Σιθωνίας δεν γινόταν καμία αναφορά στις ενέργειες της δημοτικής αρχής Σιθωνίας με σκοπό την κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: