Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Το σεξ την εποχή της κρίσης… με ένα χαμόγελο!

Έλληνες: οι καλύτεροι δοκιμαζ(ό)μένοι εραστές της Ευρώπης!!!

Ρωτήσαμε 100 Αγγλίδες, 3.045 Γαλλίδες και 745.999 Σουηδέζες: «Ποιοι είναι οι καλύτεροι lovers την δύσκολη αυτή περίοδο με τα φτερά;». Μαντέψτε την απάντηση: Ναι, είναι οι αδάμαστοι Ελληνάρες και μάλιστα με ένα σκορ που λέει πολλά: 69. Σας μιλάμε για ένα τεστ, το οποίο είναι εντελώς αντικειμενικό και επιστημονικά τεκμηριωμένο, διότι συνεργάστηκαν και οι διεθνούς φήμης βοστροχολόγοι Dr. Cunt και ο Mr. Penis.

Η έρευνα περιλαμβάνει τις καυτές ρουμπρίκες: «πού θα σε συναντήσει», «πώς θα σε κοιτάξει», «πώς θα σου την πέσει», «τι θα γίνει στο κρεβάτι» και «πόσο συχνά βάζει… γκολ». Το τελικό σκορ προκύπτει από τη βαθμολογία σε κάθε ρουμπρίκα! Διαβάστε να ευφρανθεί η καρδιά σας! Χαίρετε!
Σεξ και σκορ ανά εθνικότητα

Άγγλος (και Ιρλανδός)

Πού θα σε συναντήσει
Στο εξωτερικό, στις διακοπές, στο αεροπλάνο ή στο τρένο. Οι Άγγλοι παίρνουν τα πάνω τους όταν βρίσκονται εκτός, σαν τους Τοξότες και τους Διδύμους ένα πράμα. Και μην γελιόμαστε με το δήθεν «ρομαντικό κλίμα» της Γηραιάς Αλβιόνας. Μείνε κι εσύ κάνα μήνα μέσα στις ομίχλες την γκριζάδα και το πίτσι-πίτσι ψιλόβροχο, να δω, θα την πάθεις ή όχι τη μανιοκατάθλιψη. Ούτε το «Βιάγκρα» δεν σε σώζει. Χίλιες φορές καλύτερος ο Κρόνος παρέα με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό!

Βαθμοί: 5

Πώς θα σε κοιτάξει
Πρόκειται για το πιο χαζοχαρούμενο βλέμμα στον κόσμο. Νομίζεις ότι έχει πάθει παράκρουση με εξόφθαλμο βρογχοκήλη ταυτοχρόνως. Έχεις δει ποτέ πώς κοιτά ο Κάρολος που ‘ναι και πρίγκιψ; Ε, βάλε με το νου σου τώρα τους κοινούς θνητούς!

Βαθμοί: 2

Πώς θα σου την πέσει
Με το «χιούμορ». Οι Αγγλοσάξονες νομίζουν ότι λένε αστεία και περιμένουν να γελάσεις κιόλας. Έτσι και ακούσεις ανέκδοτο από Εγγλέζο, το λιγότερο που ‘χεις γίνει είναι αυτόχειρας στον Τάμεση. Τώρα πώς τα καταφέρνουν και ρίχνουν τις γκόμενες με τις κρυάδες τους είναι άλλο παραμύθι. Για το IQ της Αγγλίδας ουδείς λόγος. Πάρε παράδειγμα καλή ώρα την Καμήλα, που περίμενε καρτερικά μια ζωή τον Κάρολο. Μετά από πολλά τον απέκτησε και χαίρεται κιόλας το ούφο!!

Βαθμός: 1

Τι θα γίνει στο κρεβάτι
Τίποτα. Το γεγονός ότι οι γυναίκες προτιμούν οτιδήποτε άλλο εκτός από τους ιθαγενείς δεν θα πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους. Ίσως γι’ αυτό και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι τους κακολογούν, διαδίδοντας ότι οι Άγγλοι είναι κατά βάθος Αγγλίδες.

Βαθμοί: 0

Πόσο συχνά βάζει γκολ
Μια φορά τη βδομάδα, και πολύ είναι. Στις δύο έρχεται το συνεργείο του BBC για επιτόπια συνέντευξη, και σου στήνουν και ανδριάντα στην Τραφάλγκαρ σκουέρ παρέα με το Νέλσον.

Βαθμοί: 3

Σκόρ: 11

Γάλλος

Πού θα σε συναντήσει
Στο μετρό. Η ζωή των Γάλλων κυλάει από βαρετά μέχρι ηλίθια βαρετά. Το παινεύονται και οι ίδιοι. To «metro-boulot-dodo», τουτέστιν: μετρό-δουλειά και ξάπλα είναι πλέον ο εθνικός τους ύμνος. Πάει η Μασσαλιώτιδα που ξέραμε. Πόσο μάλλον τώρα με την κρίση… γίνανε όλοι… παρθένοι!

Βαθμοί: 2

Πώς θα σε κοιτάξει
Οι απόγονοι του Αστερίξ είναι πολύ μπλα-μπλα και στον πάτο άχυρα. Ως επί το πλείστον εκείνη γουστάρει και ρίχνει το πρώτο πονηρό βλέμμα. Εκείνος είναι τόσον βλάξ, που κοιτά πίσω του και μετά κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι στο στήθος. ΕΜΕΝΑ; Ε, ναι, ρε φυτό, εσένα, απαντάς εσύ με νεύμα πονηρό και γνήσιο ελληνικό μένος.

Βαθμός: 1

Πώς θα σου την πέσει
Θα σε ρωτήσει αν διαβάζεις Κούντερα. Στον πρώτο συγγραφέα που θα ρίξει ensemble -μαζί σου, δύστυχη γυνή-μια ανάλυση στα όρθια, την έχει καταβρεί. Ακολουθεί το «σπίτι σου, σπίτι μου ή στο πάρκο της Βουλώνης» – για τους πιο προχωρημένους.

Βαθμοί: 3

Τι θα γίνει στο κρεβάτι
Καμία σχέση με το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι. Ακόμη και ο νάμπερ ουάν γάλλος εραστής είναι τόσο ξενερουά, (ναι ακόμα και αν είναι Ταύρος) που η μαντμαζέλ, για να φτάσει σε οργασμό, χρειάζεται καμιά δεκαριά από δαύτους.

Βαθμοί: 3

Πόσο συχνά βάζει γκολ
Στις καλύτερες των περιπτώσεων από δύο μέχρι τρεις φορές τη βδομάδα. Αν γίνει δύο μέρες στη σειρά, δίνουμε πάρτι και καλούμε και τους αποκάτω

Βαθμοί: 3

Σκόρ: 12

Βέλγος – Ολλανδός – Λουξεμβούργιος

Πού θα σε συναντήσει
Μάλλον στην Γκραντ-πλας στις Βρυξέλλες να αγοράζεις λουλούδια ή να τρως τις περίφημες πατάτες. Τόσο καλά! Λίγο δύσκολο -αν και όχι απίθανο- σε κανένα ορυχείο του Charleroix αν είσαι υπόγειος τύπος (τίποτα Σκορπιός) ή στα κανάλια του Άμστερνταμ που το βρίσκω και πιο ρομαντικό και μαστρουριώρε, έτσι και τρως Ποσειδώνα .

Βαθμοί: 5

Πώς θα σε κοιτάξει
Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί, αν και βόρειοι, βράζει το αιματάκι τους. Έχουν μια ματιά που τσακίζει κόκαλα και στέλνει την γκόμενα αδιάβαστη. Το κακό είναι ότι προτιμούν κάπως… περίεργες καταστάσεις που δεν γράφονται, γιατί θα μας πάει μέσα ο Εισαγγελέας.

Βαθμοί: 6

Πώς θα σου την πέσει
Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο Χάι. Ιδιαίτερα στην Ολλανδία, όπου η μαστούρα είναι ελεύθερη, στην πέφτουν δίχως να το πάρεις χαμπάρι. Τα σκονάκια με το τηλέφωνο έχουν μπει στο μουσείο. Γουστάρεις; Ναι… φύγαμε. Απλά πράματα.

Βαθμοί: 6

Τι θα γίνει στο κρεβάτι
To one-night-stand γνωρίζει πιένες, λόγω του ψόφου. Ο γκόμενος χρησιμεύει σαν θερμάστρα. Το φίκι-φίκι όμως είναι πολύ καλύτερο από Αγγλίες και Γαλλίες. Οι χώρες αυτές τελικά είναι μικρές στο μάτι και μεγάλες στο κρεβάτι.

Βαθμοί: 7

Πόσο συχνά βάζει γκολ
Όποτε το θυμάται, και το κακό είναι ότι οι κρίσεις αμνησίας είναι σύνηθες φαινόμενο. Ο μέσος όρος είναι ένα με δύο μανίκια τη βδομάδα, με έξαρση το χειμώνα, ένεκα ο ψόφος που λέγαμε.

Βαθμοί: 3

Σκορ: 27

Ιταλός

Πού θα σε συναντήσει
Παντού. Ο τίτλος του Λατίνου εραστή καλά κρατεί. Τα αρσενικά τρέχουν από μικρά πίσω απ’ τον ποδόγυρο σαν τα Κριαράκια. Από τη Βενετία και το Μιλάνο μέχρι τη Ρώμη, τη Νάπολη και τη Σικελία ο τόπος είναι φίσκα από επίδοξους… μπήχτες. Ο ιταλικός νότος είναι πάντως εκείνος που κρατά πιστά τις παραδόσεις στο σπορ. Δεν είναι τυχαίο ότι εκεί μιλούν και ελληνικά!!

Βαθμοί: 8

Πώς θα σε κοιτάξει
Βλέμμα φευγάτο και κάπως-δήθεν-μπλαζέ και αδιάφορο, σαν του Λέοντα ένα πράμα. Οι Ιταλοί ξέρουν καλά το παιχνίδι και θέλουν το ζωντανό να πέσει στα πόδια τους παρακαλώντας. Η τακτική αυτή περιέχει και το ρίσκο της χυλόπιτας.

Βαθμοί: 6

Πώς θα σου την πέσει
Στη μάχη παίζουν σπουδαίο ρόλο τα κομπλιμέντα και το κλασικό πακέτο τσιγάρα με τον αριθμό του τηλεφώνου, made by Υδροχόος. Οι «μακαρονάδες» δεν πτοούνται εύκολα και συνηθίζουν να παίρνουν το υποψήφιο θύμα τους στο κατόπι. Η αβάσταχτη ελαφρότητα της…τσάντας που προσγειώνεται στο κεφάλι του επίδοξου εραστή είναι καθημερινό φαινόμενο.

Βαθμοί: 7

Τι θα γίνει στο κρεβάτι
Ο σομιές βρίσκει τον μπελά του, αλλά ο ενθουσιασμός περνά γρήγορα. Ο
Ιταλός είναι ελεύθερος σκοπευτής και το επόμενο πρωί τον βρίσκει και πάλι στην αναζήτηση της λείας του, εκτός και αν δαγκώσει τη λαμαρίνα.

Βαθμοί:8

Πόσο συχνά βάζει γκολ
Κάθε μέρα, και -το κυριότερο- δίχως Βιάγκρες και παρεμφερή βοηθήματα. Αν μας ξεφύγει μια μέρα, έχουμε διπλό μανίκι την επόμενη για να μην χάσουμε το λογαριασμό. Ο ιταλικός βορράς είναι πάντως πιο ξενερουά. Εκεί πάμε στα στάνταρ της κεντρικής Ευρώπης, τουτέστιν μία με δύο φορές τη βδομάδα, και πολύ σου λέω ο Κάλχας.

Βαθμοί: 6

Σκόρ: 35

Γερμανός (παίζουν μαζί Δανός κι Αυστριακός)

Πού θα σε συναντήσει
Στα γήπεδα, στα εστιατόρια, και φυσικά στις μπιραρίες. Οι συγκεκριμένες -μπιραρίες- έπειτα από κάποια βραδινή ώρα ανδροκρατούνται, και όποιο θηλυκό μπει μέσα, θα βρει από γκόμενο μέχρι τον μπελά του.

Βαθμοί: 4

Πώς θα σε κοιτάξει
Δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Το βλέμμα που σκοτώνει… άγαρμπα. Οι Γερμανοί-πέρα από κάποιες εξαιρέσεις- δεν φημίζονται για τους… πολύ λεπτούς τρόπους τους (κανένας Ζυγός ρε παιδιά;). Κοιτούν την γκόμενα και με τα μάτια τη γδύνουν και την έχουν βάλει ήδη στο κρεβάτι. «Εγκλήματα κι εγκλήματα», που ‘λεγε κι ο μακαρίτης ο Στρίμπεργκ.

Βαθμοί: 5

Πώς θα σου την πέσει
Από το κούνημα του κεφαλιού, στο στιλ-τι κάνεις, μέχρι το χαρακτηριστικό εκείνο του δείκτη που πηγαινοέρχεται και υπονοεί για… έλα δω εσύ! Στην τελευταία περίπτωση η κυρία μπορεί και ν’ απαντήσει με παρατεταμένο το μεσαίο δάκτυλο, με τον ίδιο chic και… «δακτυλικό τρόπο».

Βαθμοί: 2

Τι θα γίνει στο κρεβάτι
Ούτε κρύο ούτε ζέστη, ειδικά αν υπάρχει και ο κατάλληλος κλιματισμός. Του κοκού προηγείται σχεδόν πάντα ένα λουκούλλειο γεύμα -λόγω κοιλιοδουλείας- οπότε τα πράγματα… βαραίνουν.

Βαθμοί: 4

Πόσο συχνά βάζει γκολ
Από τρεις μέχρι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάτι σε αντιβίωση μεριά. Με την απελευθέρωση των ηθών, όταν οι επί χρήμασι βγήκαν κανονικότατα στις βιτρίνες των μαγαζιών, ήρθε ο μάτης τους και μπούχτισε και μετά τη Μέρκελ πλέον έπεσε… και ο μέσος όρος. Τα χωριά -σε αντίθεση με τις μεγάλες πόλεις- είναι πιο… μαμηστερά.

Βαθμοί: 6

Σκόρ: 21

Ισπανός (πάει πακέτο και ο Πορτογάλος, δες EUROVISION αλλαξοκωλιές στα δωδεκάρια)

Που θα σε συναντήσει
Στην… αρένα φυσικά. 0 Σπανιόλος έχει ταυτιστεί με τον Ταύρο – όχι το ζώδιο, αλλά το ζώο με τα κέρατα. Το παιχνίδι παίζεται επίσης στα εστιατόρια και τις ταβέρνες. Είναι καλοφαγάς και γλεντζές ο Ιβηρίας, και παρόλη την κρισάρα που αντιμετωπίζει, κάποιον μου θυμίζει, μα κάποιον μου θυμίζει!! Στις κοσμοπολίτικες παραλίες -βλέπε Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ίμπιθα και Τορεμολίνος- ζήτησε ταυτότητα και διαβατήριο, γιατί οι ιθαγενείς είναι σαφώς λιγότεροι από τους Ούννους, όπως εδώθε.

Βαθμοί: 6

Πώς θα σε κοιτάξει
Βλέμμα γιομάτο πάθος και ελεεινές υποσχέσεις. Δύσκολα ξεφεύγει το ζωντανό από τη λάγνα ματιά του σπανιόλου εραστή. Κάνεις πως κοιτάς αλλού και ανακαλύπτεις ότι κοιτάς πάλι εκεί. Ζόμπι σε κάνει.

Βαθμοί: 9

Πώς θα σου την πέσει
Με πολύ μπλα-μπλα. Τα κομπλιμέντα διαθέτουν κατιτίς από ποίηση (γι αυτό κι εκεί τον «σκότωσαν τον ποιητή»). Έτσι και η γκόμενα είναι λιγουλάκι ρομαντική, τίποτα Καρκίνος ή Ψάρι, την έκανε από κούπες.

Βαθμοί: 8

Τι θα γίνει στο κρεβάτι
Οι Σπανιόλοι μιλάνε πολύ ακόμα και στο κρεβάτι. Εκεί τους βγαίνει ο Δίδυμος! Έχουν γνώμη για τα πάντα. Μέχρι και διάλεξη μπορεί να πάθεις έτσι και ξεφύγει το θέμα. Από κοκό πάντως, όχι και άσχημα, αλλά λίγα πράματα, μπρε παιδί μου.

Βαθμοί: 6

Πόσο συχνά βάζει γκολ
Σχεδόν καθημερινά. Ειδικά στα ορεινά -και έχει πολύ βουνό η Χερσόνησος- γίνεται το έλα να δεις. Το θυμάσαι το σπίτι της Μπερνάντα ‘Αλμπα κατά Λόρκα; Ε, καμία σχέση.

Βαθμοί: 8

Σκόρ: 37

Σουηδός (σε συσκευασία τρία σ’ ένα με Φιλανδό και Νορβηγό: εκεί να δεις τα δωδεκάρια «βροχή» στη EUROVISION ανάμεσα στους κρυόκολους!!)

Πού θα σε συναντήσει
Το σουηδός εραστής -για να εξηγούμαστε- θυμίζει κάτι από πακιστανό τουρίστα. Επειδή όμως σ’ αυτή τη ζωή όλα είναι πιθανά, θα το εξετάσουμε και αυτό το φαινόμενο.

Βαθμοί: 2

Πώς θα σε κοιτάξει
Σε κοιτά λοιπόν κι εσύ νομίζεις ότι βλέπει το παράθυρο πίσω σου ή ότι κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά σα χάνος, ανεξαρτήτως αν είναι και Ψάρι στο ζώδιο. Σηκώνεσαι να φύγεις και το βλέμμα του μένει καρφωμένο στην άδεια καρέκλα. «Χοντρή λαστιχιά έχει φάει ο τύπος», σκέφτεσαι, την ώρα που την κάνεις με ελαφρά από το συγκεκριμένο μπαράκι -ή οτιδήποτε είναι αυτό το πράμα- στη Στοκχόλμη.

Βαθμοί: 4

Πώς θα σου την πέσει
Ξυπνά ξαφνικά από το λήθαργο του ηλίθιου ξανθοκόκκινου και τρέχει από πίσω σου. Προσπαθεί να σου πει κάτι, αλλά δεν τον βοηθάει ο μυελός του. Τελικά το αποφασίζεις. Τον λυπάσαι και πας μαζί του από οίκτο. Κερδίζεις έτσι και μια θέση στον Παράδεισο.

Βαθμοί: 5

Τι θα γίνει στο κρεβάτι
«Δεν είναι εύκολες όλες οι καλές πράξεις, αχ μητέρα Τερέζα», σκέφτεσαι την ώρα που το κάνεις ή που προσπαθείς να το κάνεις. Την άλλη φορά κορίτσι μου, δώσε κάνα ευρώπουλο στα παιδιά των φαναριών και στο φιλόπτωχο, που δεν σου ζητούν και κρεβάτι.

Βαθμοί: 2

Πόσο συχνά βάζει γκολ
Τι σε νοιάζει, εκεί θα είσαι εσύ; Σκοτίστηκες.

Βαθμοί: άντε, άντε 2

Σκορ: 15

Ελληνάρες και πάσης Ευρώπης

Πού θα σε συναντήσει
Οπουδήποτε μέσα στα όρια της ελληνικής επικράτειας. Ο Έλλην δεν μασάει και την πέφτει στην γκόμενα από την καφετέρια, τη σουβλακερί μέχρι τις πλατείες, τους δρόμους, τα όρη, τα βουνά και το Μέγαρο.

Βαθμοί: 13

Πώς θα σε κοιτάξει
Το καμάκι είναι καθαρά ελληνική υπόθεση. Το μάτι του παίζει σαν ραντάρ μέχρις ότου ανακαλύψει το επόμενο θύμα του. Εκεί τα ρίχνει όλα. Γοητεία, αίνιγμα, πάθος, και μια δόση τρέιλερ για το τι θα παιχτεί το βράδυ. Το ζωντανό παραδίδεται αμαχητί, ξέρει όμως ότι τα θέλει κι αυτουνού -του ζωντανού- ο ποπός.

Βαθμοί: 19

Πώς θα σου την πέσει
Εδώ τα πράγματα πάνε κάπως ανάποδα. Ο Έλλην δε κάνει τίποτα. Απλώς υπάρχει εκεί ως δόλωμα!!! Το θύμα έρχεται και τσιμπάει μόνο του. Στη χειρότερη περίπτωση -του «τραβάτε με κι ας κλαίω»- το τραβάς κι ας κλαίει!!

Βαθμοί: 17

Τι θα γίνει στο κρεβάτι
Κόλαση! Του Σκορπιού, του Κριού και άπαντος του ζωδιακού το κάγκελο!!! Γι’ αυτό οι Ελληνίδες, παρόλη την κρίση και την πείνα, είναι και θα είναι οι πιο «χορτάτες» και οι πιο χαμογελαστές γυναίκες στην Ευρώπη!!

Βαθμοί: 10

Πόσο συχνά βάζει γκολ
Το καθημερινό στην ψωροκώσταινα ήταν είναι και θα είναι μπανάλ υπόθεση.
Εδώ μιλάμε για δύο με τρεις φορές τη μέρα και τη νύχτα και λίγα σου λέω. Δικαίως αναρωτήθηκαν οι (απεταξάμην τον έξω από εδώ) Λαγκάρντ και η Μέρκελ με δύο -και τρείς- δόσεις κακίας και στέρησης- «καλά φιλενάδα, και πότε ξυρίζονται;».

Βαθμοί: 10

Σκορ: 69

Ολέ ο Έλλην!!!
Γιώργος Ματσάγγος

Πηγή: Myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: