Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Μουδανιών

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Εμπορικού Συλλόγου Μουδανιών, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αναστάσιος Δαμάσκος υπέβαλλε την παραίτηση του. Τηρώντας τις διαδικασίες που ορίζει το Καταστατικό, χρέη νέου πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου αναλαμβανει εώς τη διενέργεια των νέων αρχαιρεσιών η αντιπρόεδρος του.... Εμπορικού Συλλόγου Όλγα Παπαμέτη.


 Η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουδανιών και εκτελούσα χρέη προέδρου σε ανακοίνωση της μετά την ανάληψη των καθηκόντων της επισημαίνει:
 «Βρισκόμαστε σε μία περίοδο παρατεταμένης κρίσης και ύφεσης για τον εμπορικό κόσμο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι επιχειρήσεις της Χαλκιδικής και ιδιαίτερα των Ν.Μουδανιών που εκπροσωπούμε έχουν ανάγκη από τη μέριμνα και την ενίσχυση όλων των φορέων όχι μόνο κατά τη θερινή περίοδο αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι εμπορικές επιχειρήσεις που εκπροσωπούνται στον Εμπορικό Σύλλογο Μουδανιών, στην πλειονότητα τους λειτουργούν όλο το χρόνο και παλεύουν για την επιβίωση τους παρά τις αντίξοες συνθήκες της χρηματοοικονομικής ύφεσης που αντιμετωπίζει η χώρα. Πρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζει όμως και ο ίδιος ο Εμπορικός Σύλλογος καθώς τα προβλήματα, οι ανάγκες και τα έξοδα του δυσχεραίνουν τη λειτουργία του. Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα που μου αναλογούν προσωρινά έως την ανάδειξη του νέου προέδρου, θεωρώ υποχρέωση μου να απευθύνω έκκληση προς όλους του εμπλεκόμενους φορείς για άμεση κινητοποίηση και ενίσχυση του έργου του Εμπορικού Συλλόγου. Ο μειωμένος τζίρος των επιχειρήσεων, τα υφιστάμενα έξοδα και η έλλειψη της ρευστότητας στην αγορά έχουν μειώσει στο ελάχιστο τις δυνατότητες μας να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Η συνδρομή όλων στην προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου που εκπροσωπεί την καρδιά του εμπορικού κόσμου της Χαλκιδικής και αποτελεί τον κόμβο εισόδου ανάμεσα σε δύο μεγάλα τμήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, αποτελεί άμεση ανάγκη.»

Η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουδανιών και εκτελούσα χρέη προέδρου κ. Όλγα Παπαμέτη θα ξεκινήσει άμεσα μία σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων προκειμένου να διερευνήσει τις δυνατότητες ενίσχυσης του έργου του Εμπορικού Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: