Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Συλλυπητήρια του Αντιπεριφερειάρχη για την Κοίμηση του Μητροπολίτη Ιερισσού,Αγ. Όρους & Αρδαμερίου.

Συλλυπητήρια επιστολή απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, κ. Ιωάννης Γιώργος προς τον Τοποτηρητή της χηρεύουσας Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγ. Όρους και Αρδαμερίου, μετά την αγγελία της κοιμήσεως του μακαριστού Μητροπολίτου Νικοδήμου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης σημειώνει τα ακόλουθα:
 
Σεβασμιότατε Κασσανδρείας και Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγ. Όρους και Αρδαμερίου,
με βαθειά λύπη πληροφορηθήκαμε την Κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγ. Όρους και Αρδαμερίου κυρού Νικοδήμου.
Προσευχόμαστε μαζί με τον Ιερό κλήρο και το λαό της Μητροπόλεως του, όπως ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός τάξει την ψυχή Αυτού μετά των Αγίων της εκκλησίας μας.
Η αγάπη του για την εκκλησία, και τα πνευματικά του τέκνα, το κοινωνικό του έργο, η ευθύτητα των λόγων του, και η γενικότερη προσφορά του στην Ορθοδοξία συνιστούν πολύτιμες διδαχές για όλους μας.
Η γενναιότητα και η καρτερία που επέδειξε τις δύσκολες ώρες της προσωπικής του μάχης αγγίζουν τις καρδιές όλων μας. Ευχόμαστε ο Θεός να τον ανταμείψει για την προσφορά του και να αναδείξει αντάξιο διάδοχο για να συνεχίσει το πολυσχιδές και πολυσήμαντο έργο του στην Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγ. Όρους και Αρδαμερίου.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: