Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

"Σούτια μες στην όπερα δεν έδωσε κανένας". Δείτε σύνθημα των ΠΑΟΚτζήδων στη Βιέννη μετά τα επεισόδια

Σύμφωνα με αυστριακό δημοσίευμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν που είναι αδελφοποιημένοι επιτέθηκαν σε μια ιταλική καφετέρια στο κέντρο της Βιέννης και πέταξαν καρέκλες προκαλώντας υλικές καταστροφές ανάβοντας φωτοβολίδες, σπάζοντας τζάμια και πετώντας καρέκλες με αποτέλεσμα να συλληφθούν 23 άτομα χθες βράδυ. Πάντως, αυτό φαίνεται πως δεν πτόησε καθόλου τους φίλαθους του δικεφάλου καθώς τόσο στα social media, όσο και στην Αυστρία όπου βρίσκονται οι οπαδοί του συλλόγου της Θεσσαλονίκης φωνάζουν το νέο σύνθημα:



«ΠΑΟΚ σ΄ αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ένας σούτια μές στην όπερα δεν έδωσε κανένας»! Φυσικά και αναφέρονται στα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της πόλης, που είναι διάσημο για την όπερα του.

Ομως, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός στον σημερινό αγώνα καθώς ο πέλεκυς από την ΟΥΕΦΑ έχει πέσει και τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου θα υπάρχουν τρεις παρατηρητές της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Στα χθεσινά επεισόδια η Αστυνομόα επενέβη και προχώρησε σε κράτηση 20 οπαδών του ΠΑΟΚ και τριών της Ραπίντ, όμως, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έκανε διαβουλεύσεις με αποτέλεσμα οι φίλοι του «δικεφάλου» να αφαιθούν ελεύθεροι με εντολή να μην κυκλοφορούν στην πόλη μέχρι τις 16.30 που είναι προγραμματισμένο το ραντεβού στη Sweden Platz για να κατευθυνθούν όλοι μαζί για το γήπεδο. Οι τρεις Αυστριακοί οπαδοί κρατήθηκαν και θα περάσουν από τις νόμιμες διαδικασίες.



Τελικά στην Βιέννη δεν θα ταξιδέψει η στενή συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσάρεβα, και ο σύμβουλος οικονομικών της ΠΑΕ, Αλκης Μαυροφρύφης

Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια: