Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Καλλιεργούν χασισοφυτείες σε σπίτια και αποθήκες

Χάνουν έδαφος οι… υπαίθριες χασισοφυτείες, καθώς όλο και περισσότεροι επίδοξοι καλλιεργητές αποφεύγουν να ρισκάρουν τον εντοπισμό τους και προτιμούν την μετατροπή των σπιτιών ή των αποθηκών τους σε… θερμοκήπια! Ούτε αυτοί, ωστόσο, είναι ασφαλείς.

Χαλκιδική: Μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην αυλή και την αποθήκη του σπιτιού ενός 49χρονου στη Σωζόπολη Χαλκιδικής. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 60 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ στο σπίτι του καλλιεργητή που συνελήφθη,

κατέσχεσαν και ποσότητα ακατέργαστου χασίς βάρους 160 γραμμαρίων.

Πέλλα: Οκτώ δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους 20 ως 50 εκατοστών κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο σπίτι ενός 48χρονου στα Γιαννιτσά Πέλλας, όπου τα καλλιεργούσε στο… μπαλκόνι του! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.




Σύρος: Μια 36χρονη Ρωσίδα συνελήφθη στην Ερμούπολη, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ερμούπολης έκαναν έρευνα στο σπίτι της και ανακάλυψαν έξι χασισόδεντρα ύψους από 16 ως 80 εκατοστών φυτεμένα σε γλάστρες. Η αλλοδαπή, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, είχε ακόμη στην κατοχή της τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17,5 γραμμαρίων και τρεις κροτίδες.




Νάξος: Ένα ζευγάρι ηλικίας 56 και 53 χρόνων συνελήφθη στην Χώρα μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι τους, όπου κατασχέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 30 ως 50 εκατοστών μέσα σε γλάστρες, 205 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς, σπόροι κάνναβης βάρους 14 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μια αυτοσχέδια πίπα και 330 ευρώ. Οι δράστες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.




Ρόδος: Σε ένα αγροτεμάχιο καλλιεργούσε τέσσερα χασισόδεντρα ύψους από ένα ως 1,3 μέτρου ένας 24χρονος Πακιστανός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην περιοχή Θεολόγος και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


protothema.gr

1 σχόλιο:

αποθηκεύσεις είπε...

Αποθηκευτικοί χώροι με αξία και για αξέχαστα ταξίδια.