Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Δυσαρέσκεια απο τον ΑΟΣ για την επιλογή του Γιώργου Σαιτιώτη και την συνεργασία του στην ομάδα της Πορταριάς.

Εκ μέρους της διοίκησης του Α.Ο.Σημάντρων να εκφράσουμε την λύπη μας για το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Γιώργου Σαιτιώτη σε επαγγελματικό επίπεδο και να του ευχηθούμε τακαλύτερα για την πορεία του, από όποια θέση και αν κατέχει σε επίπεδο ερασιτεχνικό πλέον, καθώς ήταν δική του επιλογή και την σεβόμαστε απόλυτα .Θα θέλαμε να τονίσουμε από την πλευρά μας ότι κάναμε ότι ήταν δυνατό προκειμένου να αναλάβει τον Α.Ο.Σ ,(είτε ως τεχνικός ,είτε ως ποδοσφαιριστής ,είτε και τα δυο), τόσο στην μεγάλη ομάδα , όσο και στα παιδικά τμήματα , με μια αρκετά καλή πρόταση για τα δεδομένα της.....
σημερινής οικονομικής συγκυρίας . Να σημειωθεί ότι προσφέραμε ως διοίκηση ένα ικανοποιητικό μισθό, που πολλοί προπονητές στην Χαλκιδική θα ζήλευαν και με εγγυήσεις ότι δεν θα έχανε ούτε ευρώ από την συμφωνία και αυτότο ξέρει πολύ καλά τόσο ο Γιώργος , όσο και όσοι συνεργάστηκαν με τον Α.Ο.Σ. 
Αν πιστεύει ότι μπορεί να έχει κάτι καλύτερο , σε οικονομικό επίπεδο σε επίπεδο συνεργασίας ,σε επίπεδο ομάδος, ηθικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο καλώς να επιλέξειόποια ομάδα επιθυμεί και ας είναι αντίπαλος με την ομάδα που τον ανέδειξε και τον στήριξε !!

To Δ.Σ
Α.Ο.Σ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είσαστε ψεύτες ότι τον ανέδειξε ο ΑΟΣ...όταν ήταν 15 χρονών επειδή ο ΑΟΣ δεν τον έβαζε να παίξει,ο Γιώργος επέλεξε την ΕΛΠΙΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...τώρα τον ψυχοπονέσατε;;;και πάλι επέλεξε τον ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ να κάνει την ακαδημία του..μόνοι σας τρώτε τα παιδιά σας,κύριοι της διοίκησης..

Ανώνυμος είπε...

σιγα τον χαζογκολη ρε....θα χαλουσε την ομαδα...μια χαρα ειναι τα πιτσιρικια μας

Ανώνυμος είπε...

Eιναι κακο να αγωνιζεται καποιος σε μια αλλη ομαδα απο αυτην του χωριου του για καποιο χρονο και εφοσον δεν χωρουσε τοτε στην ομαδα ? Αντιθετως ειναι πολυ καλο προκειμενου να αγωνιζεται και να αποκτα εμπειριες απο το να καθεται στον παγκο !Πολλοι παιχτες του Α.Ο.Σ. κατα διαστηματα αγωνιστηκαν και σε αλλες ομαδες ,ομως στην ψυχη τους ειναι παντα ο Α.Ο.Σ.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa re thn dioikhsh toy a.o.s xaxaxaxaxaxa mpravo gelasa polu!!!! oti na nai eisaste, sa de ntrepeste ligo!!!

Ανώνυμος είπε...

πόσοι απο την διοίκηση στελνούν τα παιδιά τους στα παιδικά τμήματα του α.ο.σ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ.ΕΝΑΣ? ΔΥΟ?.ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

εγω πάντως το παιδι μου θα το στειλω στην ακαδαημια του Σαιτιωτη κι οχι στον ΑΟΣ, που τρωει τα παιδια του και σιγουρα δεν εκφραζει την γνωμη του χωριου! γιατι το χωριο δεν ξεχναει!

Stavros Katsaris είπε...

Εγώ δεν ζω στα Σήμαντρα αλλά σε καμμία περίπτωση δεν με καλύπτει η ανακοίνωση της διοίκησης.
Ευτχώς οι κάτοικοι δεν ξεχνούν.