Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:ΧΙΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

- Ξεπέρασε το ένα μέτρο το χιόνι στη Β .Χαλκιδική
- Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα
- Ποια σχολεία δεν λειτουργούν
- Που χρειαζονται αλυσίδες


Συνεχίζονται και σήμερα το πρωί οι χιονοπτώσεις στη βόρεια και κεντρική Χαλκιδική, ενώ χιονίζει στη Σιθωνία και στην Κασσάνδρα.
Μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο δήμο Αριστοτέλη, όπου το χιόνι έχει ξεπεράσει το ένα μέτρο σε πολλά χωριά, όπως Βαρβάρα και Στανό, ενώ ακόμα υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν ρεύμα και νερό.
Τα προβλήματα με πτώσεις δέντρων σε καλώδια της ΔΕΗ και οι σπασμένες κολώνες από τους...... ανέμους επιτείνουν και σήμερα τας προβλήματα, κυρίως στη βόρεια Χαλκιδική. Από το πρωί συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται στη Μ.Παναγία, στο Στανό, στη Βαρβάρα και στην Αρναία, ενώ διακοπές σημειώθηκαν και στην Ιερισσό.


Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, στις επαρχιακές οδούς Βαρβάρας- Ολυμπιάδας, Νεοχωρίου- Βαρβάρας, Αρναίας- Στανού, Παλαιοχωρίου –Μ.Παναγίας, Μ.Παναγίας – Γοματίου. Σύμφωνα με την τροχαία Χαλκιδικής αλυσίδες θα χρειαστούν οι οδηγοί που θα κινηθούν από Αρναία για Στάγειρα και Στρατώνι.


Σήμερα δε λειτουργούν τα σχολεία σε Ολυμπιάδα, Στάγειρα, Στρατονίκη και όλα τα σχολεία των πρώην δήμων Παναγίας και Αρναίας. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πολυγύρου (εκτός Καλυβών), του Βάβδου, του Ταξιάρχη και των Βραστάμων.

της Μαρίας Παπαδημητρίου
         halkidikinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: