Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ερώτηση στη Βουλή του Αργύρη Λαφαζάνη για τον Χ.Υ.Τ.Α Σιθωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προχωράει επιτέλους ο ΧΥΤΑ Σιθωνίας.
Απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση του Αργύρη Λαφαζάνη.
Παρά την κρισιμότητα των ημερών για το μέλλον της Ελλάδας τις επόμενες δεκαετίες, δεν πρέπει και δεν αφήνουμε τα σημαντικά ζητήματα του νομού να τελματώνουν.
Την ανάκληση, επιτέλους, της απόφασης της προηγούμενης υπουργού περιβάλλοντος που εμπόδιζε την υλοποίηση του ΧΥΤΑ Σιθωνίας ανακοίνωσε ο υπουργός κ. Παπακωνσταντίνου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αργύρη Λαφαζάνη.
Βέβαια, με τα εμπόδια που έβαλαν τοπικοί πολιτικοί παράγοντες χάθηκαν πολύτιμα χρόνια και ήδη είμαστε κοντά στην επιβολή προστίμων που θα μετακυλισθούν φυσικά στους πολίτες της περιοχής.
Καλούμε τον Δήμο και την..... Περιφέρεια να προχωρήσουν άμεσα στην προσαρμογή της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για να προσδοκούμε ότι θα έχουμε τους επόμενους μήνες την ένταξη του ΧΥΤΑ Σιθωνίας στο ΕΣΠΑ.
Μαζί με το βίντεο της συζήτησης στη Βουλή, σας στέλνουμε και το κείμενο της επιστολής που έστειλε πριν πολλούς μήνες ο Αργύρης Λαφαζάνης στους άλλους δύο βουλευτές του νομού, όπως επίσης και τη θετική απάντηση του κ. Γιώργου Βαγιωνά. Ο κ. Γιάννης Δριβελέγκας δεν απάντησε στην επιστολή.
Για την προώθηση των συμφερόντων του νομού απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αναλαμβάνει ο καθένας μας καθαρά και δημόσια τις ευθύνες του


ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ.Υ.Τ.Α ΣΙΘΩΝΙΑΣ (06-02-2012)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Yπουργος τον καρφωσε δυο φορες τον κ. Λαφαζανη.Μια για τις ΔΗΘΕΝ μεθοδευσεις της πρωην Υπουργου και μια για τον χρονο της νεας αποφασης του Υπουργου απο τον Νοεμβριο του 11 ,γεγονος που δεν εγνωριζε ο κ.Λαφαζανης.Τι να σου κανει ο αλλος Βουλευτης ο οποιος δεν ασχοληθηκε ! *κατα τα λεγομενα του πρωτου * Εδω η πατριδα χανετε και αυτοι μαλωνουν .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Δωσίλογε-λαμόγιο!