Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Χαλκιδική: ξεκίνησε το έργο αποχέτευσης στην Άφυτο

Υπογράφηκε και ξεκίνησε το έργο με τη σύμβαση μεταξύ του Δήμου Κασσάνδρας και της αναδόχου εταιρείας για το έργο της κατασκευής εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης, αντλιοστασίων και καταθλιπτικών αγωγών του οικισμού Αφύτου Δήμου Κασσάνδρας.


Το έργο είχε προκηρυχθεί........... από τον Οκτώβριο του 2010 ενώ η τελική προσφορά για το έργο κατέβασε την τελική αξία σε 3.523.974,31 ευρώ (ποσό με ΦΠΑ). Στο διαγωνισμό υπήρξε πληθώρα συμμετοχών αφού κατατέθηκαν συνολικά 23 προσφορές! Ο αρχικός προϋπολογισμός έργου ήταν 5.968.655,46 EUR (με αναθεώρηση και ΦΠΑ).
Η διάρκεια της σύμβασης έχει οριστεί σε 810 μέρες από την ανάθεση της σύμβασης, δηλαδή περίπου 27 μήνες. Η ημερομηνία ανάθεσης του έργου έγινε στις 27 Οκτωβρίου 2011. Το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΡΑ (ταμείο συνοχής 80 % - εθνικοί πόροι 20 %).


Η ανάδοχος εταιρεία είναι η Ιθάκη ΑΤΕ με έδρα την Αθήνα. Μέσα στην σύμβαση υπάρχει η πληροφορία πως η σύμβαση ενδέχεται να ανατεθεί σε υπεργολάβο σε ποσοστό 30%. Το έργο αφορά τις εργασίες κατασκευής του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού Αφύτου συνολικού μήκους 4 840 μέτρα, του παραλιακού Αντλιοστάσιο λυμάτων (ισχύος 180 kVA), του ενδιάμεσου Αντλιοστασίου λυμάτων (ισχύος 100 kVA), τους καταθλιπτικούς αγωγούς μεταφοράς λυμάτων από το παραλιακό αντλιοστάσιο προς το ενδιάμεσο και από το ενδιάμεσο αντλιοστάσιο προς την ΕΕΛ Ν. Φωκαίας μήκους 12 860 m. Το συνολικό μήκος δικτύου αποχέτευσης ανέρχεται σε 17 700 m.


Πηγή:ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: