Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σκουπίδια «πνίγουν» για τρίτη ημέρα τη Θεσσαλονίκη!

Με σκουπίδια έχουν γεμίσει κεντρικοί δρόμοι και γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα απείχαν το Σαββατοκύριακο από υπερωριακή εργασία, ενώ σήμερα απεργούν τα μέλη του Συλλόγου εργαζομένων Συνδέσμου ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης. Οι τελευταίοι αποφάσισαν να συμμετέσχουν σήμερα Δευτέρα, στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Τα σκουπίδια έχουν «πνίξει» και πάλι την πόλη, λόγω και της αποχής των εργαζομένων στην Καθαριότητα από υπερωριακή εργασία στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Ο Σύλλογος των εργαζομένων αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: .......
«Λαμβάνοντας υπόψη αφενός το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, σε σχέση με τις μειώσεις των αμοιβών στον δημόσιο τομέα και με την εργασιακή εφεδρεία που, τουλάχιστον, θα έπρεπε να μην αφορά τους φορείς εκείνους που αποδεδειγμένα χρειάζονται νέο οργανισμό και στελέχωση, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Συνδέσμου ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης αποφάσισε την προκήρυξη προειδοποιητικής απεργίας, παράλληλα με τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ –ΟΤΑ».
Επιπλέον, η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε να προχωρήσει αύριο, Τρίτη, σε στάση εργασίας από τις 11.30 έως το τέλος της βάρδιας.
ΠΗΓΗ: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: