Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Καταλογίζουν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ καταστροφή τεσσάρων περιπολικών!

Γυαλιά καρφιά έκαναν οπαδοί του ΠΑΟΚ τέσσερα περιπολικά και μία μηχανή της Τροχαίας στα διόδια Αφιδνών, όπως αναφέρουν ιστοσελίδες αθλητικών ειδήσεων, που επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες...

Σε πολλές ιστοσελίδες με αθλητικές ειδήσεις διαβάζουμε σήμερα ότι μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ τα "έσπασε" στα διόδια των Αφιδνών. Στα δημοσιεύματα αναφέρεται πως το πούλμαν που τους μετέφερε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη σταμάτησε για διάλειμμα στο σημείο και τότε ορισμένοι επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλούνται, οι οπαδοί επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον περιπολικών και μηχανών της Τροχαίας Εθνικών οδών, που έχει εκεί τις εγκαταστάσεις της.
Στο σημείο, σύμφωνα με τα δημοσίευματα,  χρειάστηκε να μεταβεί και διμοιρία των ΜΑΤ, που δέχτηκε επίθεση με πέτρες από τους οπαδούς, οι οποίοι στη συνέχεια επιβιβάστηκαν γρήγορα στα πούλμαν και έφυγαν.
Από την επίθεση αναφέρεται ότι καταστράφηκαν τέσσερα περιπολικά και μία μηχανή της αστυνομίας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙΑπό την πλευρά τους οι οπαδοί της ομάδας του δικεφάλου, όπως διαβάζουμε στο olapaok.gr, αναφέρουν πως τα όσα έγιναν στη διάρκεια του ημιχρόνου με τους άνδρες των ΜΑΤ δεν ήταν τα μόνα μελανά σημεία του αγώνα με τον Πανιώνιο.
Συγκεκριμένα οι τελευταίοι, οι άνδρες των ΜΑΤ, έκαναν επίθεση σε ένα πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ στα διόδια των Αφιδνών, στο οποίο προκάλεσαν και ζημιές.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από οπαδούς της ομάδας των άλλων λεωφορείων και να δημιουργηθεί ένταση στο σταθμό της τροχαίας της περιοχής. 
 
ΠΗΓΗ: thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια: