Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


Ξεκίνησε σήμερα η νέα σχολική χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γιώργος παραβρέθηκε στον αγιασμό του 1ου, του 2ου Δημοτικού Σχολείου  Πολυγύρου του Γυμνασίου και Λυκείου Πολυγύρου και ευχήθηκε καλή χρονιά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, τονίζοντας στους μαθητές "η σχολική ζωή είναι όπως είπε και ο Καβάφης ένα μακρύ ταξίδι, μια περιπέτεια. Αυτή την περιπέτεια θα την περάσετε μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους".
Στις 7 το απόγευμα ο Αντιπεριφερειάρχης θα παραβρεθεί στον αγιασμό του Εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου Πολυγύρου.
Ακολουθεί το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τη σχολική χρονιά 2011 – 2012.

Αγαπητοί, μαθητές και μαθήτριες,
Ένας νέος κύκλος ζωής και..... μάθησης αρχίζει με όνειρα, με σχεδιασμούς, με στόχους, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Οι ευχές όλων μας θα σας συνοδεύουν καθημερινά στο ωραίο ταξίδι της γνώσης για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Εύχομαι να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας για να γευτείτε στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς τους καρπούς της μάθησης και της δημιουργίας.
Εύχομαι καλή επιτυχία στους διδάσκοντες οι οποίοι πολλές φορές καλούνται να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση στους μαθητές μέσα σε αντιξοότητες και ελλείψεις. Αλλά και στους γονείς θέλω να ευχηθώ καλό κουράγιο, γιατί αυτοί θα είναι οι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.
Είναι γεγονός ότι η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει με σοβαρότατα προβλήματα και ελλείψεις που ποτέ δεν γνωρίσαμε άλλοτε από την μεταπολίτευση κι έπειτα. Ελπίζω ότι τελικά η Πολιτεία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα ενεργήσει προς όφελος της ομαλής διεξαγωγής της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Ως Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής εκπροσωπώντας το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας θέλω να διαβεβαιώσω  ότι καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του τόπου μας να είναι αφοσιωμένοι στο σπουδαίο έργο τους. Θα πορευτούμε μαζί προκειμένου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας, να αντιμετωπίσουμε από κοινού και να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.
Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: