Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Συνεχίζει να σκοράρει ο «Σαΐτας»

Αποστολή στο Καρπενήσι : Μιχάλης Μπατζιόλας



Τη σχέση του Γιώργου Σαϊτιώτη με τα δίχτυα τη γνωρίζαμε. Το καταμαρτυρούν άλλωστε και οι αριθμοί καθώς έχει πετύχει 110 γκολ σε 286 συμμετοχές που έχει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται. Η σχέση αυτή φαίνεται πως παραμένει....
.... άρρηκτη και στην ΑΕΛ.
Ο Κρίς Κόουλμαν είχε κρατήσει για το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης ένα δίτερμα μεταξύ των  βυσσινί και των πρασίνων στα 2/3 του γηπέδου διάρκειας τριών επταλέπτων.

Για τους βυσσινί αγωνιζόταν ο Μιχαηλίδης κάτω από τα δοκάρια, με τους Παπαγεωργίου, Ααράμπ, Ταλ και Βενετίδη στην άμυνα αριστερά προς δεξιά, τον Νεμπεγλέρα και τον Χατζή σε ρόλο αμυντικών μέσων, Ρέντζας και Ραφίνια στα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα και τον Ρομπίνιο πίσω από τον Σαϊτιώτη.

Από την άλλη για τους πράσινους ο Σωτηρίου ήταν κάτω από τα δοκάρια, με του Κατσιαρό, Καλί, Γκαλίτσιο και Καρανίκα στην άμυνα, Κολοβέτσιο σε ρόλο αμυντικού χαφ έχοντας μπροστά του τους Σιατραβάνη και Ραφίνια, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Φαλάγγας με τους Βούζα και Χασομέρη στα δυο άκρα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Παράλληλα εκτός των έντεκα των δυο ομάδων υπήρχε και ο Δημήτρης Πλιάγκας, ο οποίος εκτελούσε χρέη «μπαλαντέρ» αγωνιζόμενος με όποια ομάδα έκανε επίθεση.

Για ένα ακόμη δίτερμα ο Γιώργος Σαϊτιώτης βρήκε δυο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο βραχύσωμος επιθετικός πέτυχε τα δυο γκολ των βυσσινί δίνοντας τους τη νίκη με 2-1, το γκολ για τους πράσινους πέτυχε ο Χασομέρης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: