Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Αρνήθηκε να δεσμευθεί η Μέρκελ ότι θα βοηθήσει

Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είχε χθες το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Παπανδρέου και Μέρκελ συζήτησαν για την κατάσταση στην Ευρώπη, με έμφαση στα προβλήματα και τις εξελίξεις στην ευρωζώνη, ιδιαίτερα ...
..για τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος. Συζήτησαν επίσης την κατάσταση στην Ελλάδα και την πορεία της οικονομίας, στο πλαίσιο των συζητήσεων που γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Προηγουμένως, η Γερμανίδα Καγκελάριος αρνήθηκε να δεσμευτεί για περισσότερη βοήθεια προς την Ελλάδα, τονίζοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να αποφασιστεί εάν η ελληνική κυβέρνηση θα χρειαστεί περισσότερη οικονομική βοήθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης του χρέους.
«Πρώτα πρέπει να δω πως έχει η κατάσταση και μόνο τότε θα είμαι σε θέση να αποφασίσω τι πρέπει να γίνει, εάν χρειαστεί να γίνει κάτι», φέρεται να δήλωσε η κ. Μέρκελ σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg. Δεν βοηθάμε την Ελλάδα όταν κάνουμε εκτιμήσεις για το ποια και πόση θα είναι η επιπλέον βοήθεια που τυχόν χρειαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: