Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Απαράδεκτη η δαπάνη 120.000 ευρώ του Δήμου


Απαράδεκτη, χαρακτήρισε, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, βουλευτής Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, την ενέργεια να φέρει η νέα Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης πρόταση για δαπάνη ..
....120.000 ευρώ, η οποία θα δοθεί σε εταιρεία που θα φτιάξει το οργανόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Σε μια εποχή, ιδιαίτερης οικονομικής κρίσης», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, «που δεν..
 περισσεύουν χρήματα δεν μπορεί», είπε απευθυνόμενος στον κ.Μπουτάρη, «να περικόπτετε κονδύλια από τα συσσίτια για τους απόρους, από το Δημοτικό Βρεφοκομείο, από τα ΚΑΠΗ και ταυτόχρονα να θέλετε να δώσετε σε ιδιώτες 120.000 ευρώ…»

«Γιατί δεν αναθέτετε το έργο αυτό στους χιλιάδες υπαλλήλους του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες, αλλά και άλλοι εργαζόμενοι με ειδικότητες και εμπειρία σε κάθε τομέα της Διοίκησης;», αναρωτήθηκε. «Εσείς λέτε ότι είναι υπεράριθμοι και αργόμισθοι οι υπάλληλοι του Δήμου Θεσσαλονίκης», είπε ο Κ.Γκιουλέκας, «γιατί λοιπόν δεν τους αξιοποιείτε;». «Αυτό σημαίνει ότι δεν τους εμπιστεύεστε;». Στο σημείο αυτό τόνισε ο Κ.Γκιουλέκας, μιλώντας στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, «ότι δεν υπάρχουν καλοί και κακοί εργαζόμενοι, υπάρχουν καλοί και κακοί εργοδότες και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αξιοποιούν τους συνεργάτες τους». «Αξιοποιήστε λοιπόν, τους συνεργάτες σας», παρότρυνε ο Κ.Γκιουλέκας και κλείνοντας την εισήγησή του καταψήφισε μαζί με τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη» το θέμα αυτό.

Πηγή: TaXalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: