Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Σαμαράς: "Όχι σε συγκυβέρνηση, όχι σε συνδιαχείριση του αδιεξόδου"

 

Αρνητικός ήταν εκ νέου ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Τα Νέα ότι δε θα συναινέσει σε ένα λάθος. Ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα «συνδιαχειριστεί το αδιέξοδο» στο οποίο οδηγείται η χώρα, ο κ. Σαμαράς εξήγησε πως έχει απορρίψει την προοπτική να συγκυβερνήσει οδηγώντας μαζί με άλλους τη χώρα...



...σε λάθος δρόμο: 


«Προτείναμε τη βάση της αληθινής συναίνεσης: το πρόγραμμα μας. Όχι για λόγους εγωισμού. Αλλά γιατί αυτό που εφαρμόζουμε απέτυχε. Θέλουμε εντολή για να βγάλουμε τον τόπο από το αδιέξοδο. Όχι για να "συνδιαχειριστούμε" το αδιέξοδο» τόνισε χαρακτηριστικά. 


Επισημαίνοντας για μια ακόμα φορά πως το πρόγραμμα που παρουσίασε στο Ζάππειο πρέπει να υλοποιηθεί στο σύνολό του και όχι τμηματικά ή αποσπασματικά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ζητήσει πρόωρες εκλογές και πρόσθεσε πως το λάθος του Μνημονίου μπορεί να διορθωθεί. 


Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι επιμένει να θεωρεί την αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ως αναγκαία προϋπόθεση για να σωθεί η χώρα και κατέληξε πως κάθε ιδέα επιστροφής στη δραχμή πρέπει να απορριφθεί δίχως δεύτερη σκέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: