Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 8 Μαΐου 2011

12 χρόνια φυλακή σε Ελληνο αυστραλό που θεράπευε την μαύρη μαγεία με βιασμό!

12 χρόνια φυλακή σε Ελληνο αυστραλό που θεράπευε την μαύρη μαγεία με βιασμό!Ο περιβόητος Tony Golossian, γνωστός και ως ο «ιερέας» του Σίδνευ, καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για τον συνεχή βιασμό δυο γυναικών κατά την διάρκεια προσευχών. Ο Tony Golossian είχε πείσει τις δυο γυναίκες ότι ήταν ..
...καταραμένες κι ότι εκείνος είχε την δύναμη να τις εξιλεώσει από τις αμαρτίες τους. Κατά την διάρκεια των τελετών προσευχής, από το 2001 μέχρι το 2008, οι γυναίκες άκουγαν δαιμονικές φωνές που τους έλεγαν πως αν δεν συμμετέχουν οι οικογένειές του θα αρρωστήσουν και θα πεθάνουν.
Εξαιτίας αυτών των φωνών, οι γυναίκες δέχτηκαν συνεχείς βιασμούς σε διάφορα ξενοδοχεία του Σίδνευ. Ο Golossian ο οποίος θεωρείτο ότι ήταν ιερέας, διαβεβαίωνε τα θυματά του ότι οι βιασμοί ήταν απλά ένα όνειρο.
Συνεργάτης και συγκατηγορούμενος του Tony Golossian, ο ομογενής Arthur Psichogios (φωτο), καταδικάστηκε επίσης σε 12 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό των γυναικών. Η γυναίκα του Arthur Psichogios, η Frances Psichogios καταδικάστηκε κι εκείνη σε πέντε χρόνια φυλάκισης επειδή συμμετείχε σε μία από τις «τελετές προσευχής» των γυναικών, δηλητηριάζοντας και κάνοντας επίθεση στο θύμα.
Η δικαστής Judge Penelope Hock είπε ότι οι δυο άντρες είχαν σχεδιάσει να εκμεταλλευτούν την πίστη και την ευπάθεια των δύο γυναικών. Όλοι οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι είναι αθώοι, γεγονός που θα δυσκολέψει την υπόθεση και αποκατάστασή τους.
ΠΗΓΗ: GREEKREPORTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: