Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

«Νεκρή υπόθεση» η συμφωνία συγχώνευσης της Alpha Bank με την Εθνική Τράπεζα


«Νεκρή» χαρακτήρισε την υπόθεση συγχώνευσης της Alpha Bank με την Εθνική Τράπεζα ο Γενικός Διευθυντής και Chief Operating Officer της Alpha κ. Σπύρος Ν. Φιλάρετος.

Μιλώντας στους Financial Times οι κ. Φιλάρετος είπε ότι η Alpha Bank δεν θα εξέταζε άλλες προσφορές συγχώνευσης από την Εθνική Τράπεζα και σημείωσε ότι όσον αφορά στην Alpha η συμφωνία δεν πρόκειται να προχωρήσει. «Σε ό, τι μας αφορά αυτή η συμφωνία είναι νεκρή», είπε ο κ. Φιλάρετος.

Όπως μετέδωσε το.... Bloomberg, ο Chief Financial Officer της Alpha Bank Βασίλειος Ψάλτης δήλωσε στους Financial Times ότι η θέση της τράπεζας υποστηρίζεται από τους μεγάλους ξένους μετόχους του ιδρύματος, στους οποίους περιλαμβάνονται το Κατάρ, η Blackrock Inc (BLK) και η Fidelity International Ltd, και οι οποίοι όπως τόνισε ο κ. Ψάλτης εκτιμούν ιδιαίτερα την προσέγγιση που ακολουθεί η διοίκηση της Alpha Bank.


Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ιστοσελίδα είναι πραγματικά μια βόλτα-μέσω όλων των πληροφοριών που ήθελαν γι 'αυτό και δεν ήξερα ποιον να ρωτήσω. Ματιά εδώ, και θα ανακαλύψετε σίγουρα.