Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σήμερα στην ΕΤ3,Την 3η συνεχόμενη νίκη θέλει η Βέροια επί του Ιωνικού

Να συνεχίσει τις νίκες της θέλει η ομάδα της Βέροιας που αντιμετωπίζει σήμερα στις 6 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο την ομάδα του Ιωνικού. Οι παίκτες του Δημήτρη Καλαιτζίδη θα προσπαθήσουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη  και να ανέβουν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Όμως υπάρχει διάθεση να παίξουν και καλύτερο ποδόσφαιρο ώστε να ικανοποίηση και τους φιλάθλους της ομάδας.
Γενικά το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ πιο ευχάριστο μετά τα τελευταία αποτελέσματα . Είναι πιστεύουμε απόρροια της σωστής δουλειάς που γίνεται από την..... τεχνική ηγεσία αλλά και από τους ποδοσφαιριστές.
Όλοι συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι  είναι σίγουρο ότι θα δώσουν και άλλες χαρές στους φίλους της ομάδας.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν αν εξαιρέσουμε την απουσία του τιμωρημένου Μπάρμπα, και του Γεωργιάδη που ακόμη δεν είναι έτοιμος. Όλοι οι άλλοι θα είναι στην διάθεση του κ. Καλαιτζίδη και φυσικά  θα παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα. Φυσικά δεν νομίζουμε ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και αυτοί που ξεκίνησαν τον αγώνα με την Καλλιθέα  έχουν το προβάδισμα στις επιλογές του προπονητή.
Η προετοιμασία των παικτών θα ολοκληρώθηκε  την Κυριακή.

Θέλει προσοχή ο Ιωνικός
Μπορεί η ομάδα της Νίκαιας να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα όμως είναι μία ομάδα δύσκολη και σκληρή .
Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια που ξεκίνησε με στόχο την σωτηρία και γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Για τον αγώνα  ο προπονητής του Ιωνικού κ. Τσίρκοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Πολίτη και Αρβανίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: