Η ομελέτα τηγανίστηκε σε ένα τεράστιο τηγάνι, με διάμετρο δέκα μέτρων, μπροστά από εμπορικό κέντρο στην Άγκυρα. Την εκδήλωση οργάνωσε η Ένωση Παραγωγών Αυγών και στο μαγείρεμα της ομελέτας συμμετείχαν 65 μάγειρες που έσπασαν 110.010 αυγά μέσα στο γιγάντιο τηγάνι...
...ενώ χρειάστηκαν δυόμισι ώρες για να ψηθεί. Ο Καρίμ Βαλέριο, του οργανισμού Ρεκόρ Γκίνες επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη ομελέτα στον κόσμο. Το προηγούμενο ρεκόρ για παρασκευή ομελέτας ανήκε στη Νότια Αφρική όπου είχαν χρησιμοποιηθεί 60.000 αυγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου