Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΔΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ολομέλεια της ΝΟ.Δ.Ε. στα γραφεία της στον Πολύγυρο με θέμα «Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010», στην οποία συμμετείχαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Γεώργιος Βαγιωνάς, ο πρώην Βουλευτής Βασίλειος Πάππας, οι Πολιτευτές του νομού Ευθύμιος Καρανάσιος και Ιφιγένεια Κυριάκου, το μέλος της .......
Πολιτικής Επιτροπής Δημήτριος Πάχτας, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αστέριος Ζωγράφος (Δήμος Πολυγύρου), Κωνσταντίνος Καπούλας (Δήμος Κασσάνδρας), Λάζαρος Λαζάρου (Δήμος Αριστοτέλη) και Ιωάννης Τζίτζιος (Δήμος Σιθωνίας) ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Προποντίδας Δαμιανός Ιορδανίδης λόγω προσωπικών ανειλημμένων υποχρεώσεων, απέστειλε χαιρετισμό.

Στην συνεδρίαση παρέστησαν επίσης ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Υπεύθυνος Βόρειας Ελλάδας και ο Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική.

Τα στελέχη πρώτης γραμμής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, εγγυήθηκαν την υποστήριξη των υποψηφιοτήτων και την με κάθε τρόπο έμπρακτη στήριξη των συνδυασμών.

Η χθεσινή συνάντηση αποτελεί διάψευση των φημολογιών προερχομένων από τα αντίπαλα στρατόπεδα και υπόσχεται στους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: