Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ("Κλεάνθης Βικελίδης 20:00)

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου. «Ένα δύσκολο παιχνίδι που απαιτείται να υπάρχει μέγιστη συγκέντρωση και απόδοση. Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει την αισιοδοξία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής.

Στις τελικές δοκιμές που πραγματοποιήσε ο Κούπερ έδειξε πως θα εμπιστευτεί για ακόμα μία φορά το 4-4-2, με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Την θέση του Νέτο δεξιά στην άμυνα θα πάρει ο Βαγκέλι με τον Μίσελ αριστερά. Ο Λαζαρίδης θα είναι ο παρτενέρ του Ρόναλντο αφού και σήμερα ο Οριόλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων. Στη μεσαία γραμμή ο Χαβίτο θα βρεθεί δεξιά, αριστερά ο Μενδρινός και στον άξονα μαζί με τον Πρίττα θα είναι ο Φατί που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Στην κορυφή θα βρίσκονται οι Κόκε και Ρουίς.


Δυνατή ομάδα με θερμό κοινό χαρακτήρισε ο
Κίκε Σάντσεθ Φλόρες τον Αρη. Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να υποτιμήσει τον αντίπαλο, ενώ εξήρε τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

Στο σύστημα 4-2-3-1, ο Ντε Χέα θα.....

υπερασπιστεί τα δοκάρια της Ατλέτικο, οι Περέα, Ντομίνγκεζ, Γκοντίν και Φελίπε από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Οι Τιάγκο και Σουάρες θα αποτελέσουν το δίδυμο στα αυντικά χαφ έχοντας μπροστά τους τον Μέριδα, δεξιά τον Σιμάο και αριστερά τον Ρέγιες. 'Αιχμή του δόρατος' θα αποτελέσει ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ, Ντιέγκο Φορλάν.

Διαιτητής θα είναι ο 35χρονος Άγγλος, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Στο διεθνές παλμαρέ του περιλαμβάνονται αγώνες κυρίως κυπριακών ομάδων, ανάμεσα τους και της Εθνικής ομάδας της Κύπρου με αντίπαλο την Πορτογαλία για τα προκριματικά του EURO 2012. οηθοί του θα έιναι οι Ντέιβιντ Ρίτσαρντσον και Τζέικ Κόλιν. Επιπλέον βοηθοί ορίστηκαν οι Κέβιν Φρεντ και Μάικλ Όλιβερ, ενώ τέταρτος Διαιτητής ορίστηκε ο Λι Πρόμπερτ.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: