Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Η Ε.Α.Σ.Χαλκιδικής δεν έχει επιστρέψει την διαφορά ενεργοποίησης των δικαιωμάτων.


Η Ε.Α.Σ.Χαλκιδικής δεν έχει επιστρέψει την διαφορά ενεργοποίησης των δικαιωμάτων.
Την απόφαση για την επιστροφή  πάρθηκε 31-5-2010 με  εκτιμώμενη ημερομηνία κατάθεσης της επιστροφής είναι το πρώτο 15ημερο του Ιουνίου 2010.....
31-5-2010 : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2010
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2010

Η Ε.Α.Σ.Χ. ανακοινώνει ότι η εφαρμογή της 336/26-5-2010 Α.Δ.Σ. θα εκτελεστεί με κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς ΑΤΕ που έχουν δηλωθεί στης Δηλώσεις Ενιαίας Ενίσχυσης.

Η διαδικασία επιστροφής όπως είναι ευνόητο απαιτεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Προηγείται καταχώρηση των Εντύπων Συναλλαγής για έκδοση αντίστοιχων ΤΠΥ, σύγκριση με τις καταστάσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ των κατά κύριο επάγγελμα παραγώγων έως 10.000 ευρώ δικαιώματα και συνταξιούχων ΟΓΑ έως 5.000 ευρώ δικαιώματα και έκδοση Πιστωτικών Τιμολογίων επιστροφής.
Λαμβανομένου υπόψη του μεγάλου φόρτου εργασίας της Υπηρεσίας μας λόγω του κατεπείγοντος της καταχώρησης και ψηφιοποίησης των Δ.Ε.Ε. 2010 εκτιμώμενη ημερομηνία κατάθεσης της επιστροφής είναι το πρώτο 15ημερο του Ιουνίου 2010.

                                                                                      
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΓΛΑΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΠΗΓΗ Ε.Α.Σ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: