Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Και νέα αγωγή Σαρρή κατά Λαζόπουλου

Καταραμένη κρίση που δεν κάνεις διακρίσεις και χτυπάς ακόμα και τις εγχώριες celebrities!!!

Μία από αυτές και η… Έφη Σαρρή!!! Αν αναρωτιέστε πού είναι κρυμμένη τόσο καιρό, σας έχουμε την απάντηση. Η Έφη άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό, άφησε το μικρόφωνο κι έπιασε το… πιστολάκι.

Μετά την… τελευταία της «τεράστια» επιτυχία, «Αφρικανέ, Αφρικανέ, θέλεις να κάνουμε κονέ», η Έφη είδε ότι η κρίση χτύπησε και τη νύχτα και αποφάσισε να ανοίξει κομμωτήριο.

«Βλέποντας τη γενική κακή οικονομική κατάσταση με ζώσανε τα φίδια και σκέφτηκα να κάνω και κάτι ακόμα παραπάνω από τη δουλειά που ήδη κάνω. Το τραγούδι είναι μια δουλειά, παρότι εγώ το βλέπω ως χαρά, διασκέδαση, όνειρο ζωής. Παρατηρώντας τα σημεία των καιρών συμπέρανα πως οι πολυτέλειες θα εκλείψουν υποχρεωτικά από τη ζωή μας», είπε η Έφη Σαρρή σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glam.

Μάλιστα επειδή τα πράγματα είναι αρκετά στριμωγμένα από οικονομικής απόψεως, οι πελάτισσες της Έφης έχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές. Μερικές από αυτές και από το χώρο του τραγουδιού. Αλίμονο δηλαδή αν δεν την στήριζαν οι δικοί της άνθρωποι.

Μερικές από τις πιο γνωστές της πελάτισσες είναι η Σαμπρίνα και η Στέλλα Γεωργιάδου, που δίνουν … ξεχωριστή «λάμψη» στο μαγαζί της.

Εκτός όμως από την κρίση που της έπεσε λίγο… βαριά, η Έφη Σαρρή έχει άλλη μια ανοιχτή πληγή και λέγεται Λάκης Λαζόπουλος!!!

Ούτε λόγος να συμφιλιωθεί με τον… «άσπονδο» εχθρό της. «Δεν με αφορά να συμφιλιωθώ με κάποιον που με έχει θίξει και που με θίγει ανεπανόρθωτα. Θέλω να δικαιωθώ και θα δικαιωθώ μόνο μέσα από αυτό που κάνω, δηλαδή την αγωγή», είπε η Έφη.

Αγωγή διαβάζουμε; Κι άλλη; Ναι κι άλλη.

«Είναι η δεύτερη αγωγή που του έχω καταθέσει, η οποία έχει πάρει αναβολή για του χρόνου τον Σεπτέμβριο και βεβαίως το εφετείο της πρώτης αγωγής. Έχω πάει στο εφετείο με την πρώτη αγωγή που τον αθώωσε. Υπάρχει και το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, θα το φτάσω έως τα άκρα μέχρι να δικαιωθώ», τονίζει αποφασιστικά.

Αναμείνατε λοιπόν στους τηλεοπτικούς σας δέκτες. Έπεται συνέχεια.

Δείτε το... "απολαυστικό" video clip της Έφης Σαρρή για τον... Αφρικανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: