Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πολλαπλά «πλατινένιος»

FREE photo hosting by Fih.grΠολλαπλά πλατινιένο έγινε το νέο άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «Κολάζ» την περασμένη Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο T – Palace.
Τον δημοφιλή καλλιτέχνη παρουσίασε ο διευθυντής της Universal Music, Θάνος Καραγρηγόρης μιλώντας για την επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά του καθώς και για την πορεία του στο μουσικό στερέωμα.
Στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν για τη δημιουργία αυτού του άλμπουμ αλλά και τους θαυμαστές του που τον στηρίζουν σε κάθε βήμα του, αναφέροντας πως αυτή ήταν και η προσωπική του επιθυμία.
Όπως φανερώνει και το όνομα του νέου άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη, είναι ένα κολάζ από τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και άλλων διαχρονικών στιχουργών και συνθετών, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα.
Η βραδιά έκλεισε με μια ακόμα απονομή του προηγούμενου άλμπουμ του με τίτλο «7» , ο οποίος μέσα στη χρονιά του 2009 έγινε πέντε φορές πλατινιένο.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, τιμήθηκε με τον τίτλο «Best Selling Artist of the Decade» για τις πωλήσεις άνω των δύο εκατομμυρίων άλμπουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: