Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΚυριακή, 9 Απριλίου 2017

Ο Έλληνας ιερέας-καταδρομέας που αφήνει τα ράσα και πετάει με αλεξίπτωτο (VIDEO)

Μετά τον στρατιωτικό ιερέα που τράβηξε τα βλέμματα όλων όταν ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να βγει φωτογραφία μαζί του στα εγκαίνια για τις νέες σήραγγες των Τεμπών, την παράσταση κλέβει ένας άλλος στρατιωτικός ιερέας λόγω της διπλής του ιδιότητας.
Ο στρατιωτικός ιερέας κηρύττει τον λόγο του Θεού, αμέσως μετά βγάζει το ράσο και φορά τη στολή του αλεξιπτωτιστή των Ειδικών Δυνάμεων. Πραγματοποιεί ριψοκίνδυνα άλματα από ελικόπτερο Σινούκ και μιλά γι' αυτή τη διπλή του ιδιότητα.
Η συνέντευξή του  προβληθηκε στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στην ΕΡΤ-1 στις 11:30.

Στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε συνέντευξη του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος μιλά για την ετοιμότητα του Στρατού Ξηράς, τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος καθώς και τις δράσεις του Στρατού Ξηράς.
Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιστορία ενός ζευγαριού στρατιωτικών που υπηρετεί σε ακριτικό νησί και μιλά για τη καθημερινότητά του, τα θετικά από τη συνύπαρξη δυο ανθρώπων που υπηρετούν από κοινού την πατρίδα αλλά και τις δυσκολίες.
Τέλος, θα παρακολουθήσετε εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση στελεχών και στρατιωτών της ΕΛΔΥΚ στη Λευκωσία, ενώ θα δείτε μαχητικά αεροσκάφη να σκίζουν τους αιθέρες και να πετούν σε απόσταση αναπνοής πάνω από την Ακρόπολη, τον πορθμό του Ευρίπου και τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: