Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη αποφασίζουν για τις κινητοποιήσεις τους αγρότες και κτηνοτρόφοι

Επί ποδός βρίσκονται οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα σε όλη την Ελλάδα και ήδη η διαδικασία προετοιμασίας για την επόμενη τους κίνησή τους σε επίπεδο κινητοποιήσεων είναι στο τελικό της στάδιο, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.
Υπενθυμίζεται ότι αγρότες και κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για τα προωθούμενα μέτρα, κυρίως, στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.
Στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα....
πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, θα οριστικοποιηθεί η μορφή κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων. «Δεν βλέπω να καθόμαστε για πολύ ακόμα στα σπίτια μας και η έξοδός μας στους δρόμους μοιάζει μονόδρομος για ακόμη μία φορά» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της Επιτροπής, Χρήστος Γκόντιας.
Στη συνάντηση που θα γίνει «θα δοθεί λόγος σε καθέναν από τους συμμετέχοντες και μεταξύ των προτάσεων που θα πέσουν στο τραπέζι θα επιλεγούν εκείνες που θα τυγχάνουν της μεγαλύτερης αποδοχής» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: