Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Συνενωση δυναμεων απο 4 Συλλογους Ενοικιαζομενων Δωματιων Κασσανδρας



Στo Πολύχρονο  Χαλκιδικής  έγινε ένα μεγάλο βήμα συνεργασίας μεταξύ των   παρακάτω Συλλόγων της Χερσονήσου Κασσάνδρας:

1. Σύλλογος Επιχειρηματιών Οικογενειακών Τουριστικών Καταλυμάτων Πολύχρονου  Χαλκιδικής και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ,     κ. Βαμβακά Αστέριο .

2.  Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Χανιώτης Χαλκιδικής και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ,          κ. Νικόλαο Μποσνάκη .

3. Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων  ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ με έδρα Καλλιθέα Χαλκιδικής και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ,   κ. Γεώργιο Θωμασούλη .

4. Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων  Πευκοχωρίου    Χαλκιδικής και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ,                            κ. Ιωάννη Κουτσούρη .

Συμφώνησαν να συστήσουν αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού  χαρακτήρα με την επωνυμία :
 «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ » και με τον διακριτικό τίτλο « ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ » .


Σκοπός της εταιρείας είναι η ανάληψη διαχείρισης ως φορέας υλοποίησης προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης , εθνικών προγραμμάτων με έμφαση σε τουριστικούς σκοπούς , περιπατητικών διαδρομών και συνδυαστικές δράσεις  , πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλητικές εκδηλώσεις  , σκοπούς πληροφορικής             ( σεμινάρια εκμάθησης μελών πάνω σε νέες τεχνολογίες ) , σεμιναρίων ξένων γλωσσών (π.χ. ρώσικων , αγγλικών , γερμανικών , σερβικών κλπ ) , σκοπούς διαφήμισης - εκθέσεων των συλλόγων μελών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ( με δημιουργία εντύπων , βίντεο , χάρτες και κάθε μορφής διαφημίσεως ) , συμβάλλει στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της Χερσονήσου  Κασσάνδρας , που εξυπηρετεί την εθνική οικονομία και τις παραγωγικές τάξεις της Χερσονήσου Κασσάνδρας και γενικότερα αποσκοπεί στην προώθηση των στόχων των μελών της .

            Ειδικότεροι σκοποί της εταιρείας είναι κυρίως :

            1 ) Η γενικότερη και δια βίου κατάρτιση και εκπαίδευση του τουριστικού επιχειρηματικού κόσμου και των τουριστικών στελεχών , καθώς και η παροχή τεχνικής βοήθειας και κατάρτισης προς τους χρήστες πληροφορικών συστημάτων
            2 ) Η κατάρτιση ή η συμμετοχή στην κατάρτιση με προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλου Οργανισμού , η εκτέλεση και η συμμετοχή σ’ αυτά , η συμμετοχή σε προγράμματα ανταλλαγών εργαζομένων ή επιχειρηματιών καθώς και η με κάθε τρόπο ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών , με σκοπό την προώθηση της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των τουριστικών επιχειρηματιών της χερσονήσου Κασσάνδρας Χαλκιδικής .
            3 ) Η ανάπτυξη της πληροφορικής , η δημιουργία δικτύου μετάδοσης δεδομένων και πληροφοριακών συστημάτων βάσεων και δεδομένων , όπως και η παροχή προηγουμένων τηλεπικοινωνιακών και πληροφοριακών συστημάτων στους τουριστικούς επιχειρηματίες της χερσονήσου Κασσάνδρας Χαλκιδικής .
            4 ) Η έκδοση , είτε αυτοτελώς είτε σε συνεργασία με άλλους φορείς , εφημερίδων , περιοδικών , βιβλίων ή άλλου έντυπου υλικού , πάνω σε θέματα , που σχετίζονται με το τον τουρισμό , η διεξαγωγή ερευνών και η εκπόνηση μελετών με στόχο την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μελών της .
            5 ) Η παροχή φοροτεχνικών , οικονομοτεχνικών και νομικών συμβουλών για θέματα , που σχετίζονται με τις επαγγελματικές δραστηριότητες των μελών της .
            6 ) Η οργάνωση ειδικών συνεδρίων και σεμιναρίων , που θα εξυπηρετούν τους παραπάνω στόχους , είτε αυτοτελώς είτε με φορείς του εσωτερικού ή του εξωτερικού .
            7 ) Η διοργάνωση εκθέσεων , μελετών και ερευνών , για την προώθηση των επιχειρηματιών , επαγγελματιών και προϊόντων της χερσονήσου Κασσάνδρας Χαλκιδικής


Ο ορισμός του διοικητικού συμβουλίου και της ελεγκτικής επιτροπής.


Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των παρόντων, δεδομένου ότι το υπό σύσταση Δ.Σ τελούσε εν απαρτία, αποφασίστηκε ο διορισμός των μελών του Δ.Σ. στις παρακάτω θέσεις:

Πρόεδρος,                                          Θωμασούλης Γεώργιος.
Αντιπρόεδρος,                                    Μποσνάκης Νικόλαος
Γενικός Γραμματέας,                        Μπούλαρης Ξενοφώντας,
Ταμίας,                                               Καϊάφας Δημήτριος,
Αναπληρωτής ταμίας,                      Καϊάφας Αστέριος,
Αναπληρωτής γ. γραμματέας,         Μπουρμπούλιας Γεώργιος,
Μέλη,                                                  Κουτσούρης Ιωάννης ,
                                                             Κουλιάκη Σοφία .

Επίσης, αποφασίστηκε η αποδοχή των προτεινόμενων από τους παραπάνω συλλόγους για την στελέχωση της ελεγκτικής επιτροπής, ήτοι:

Ο κ. Βαμβακάς Αστέριος, ως προτεινόμενος από τον σύλλογο Πολυχρόνου, ο οποίος θα αναλάβει και την θέση του προέδρου της επιτροπής, και μέλη οι:

Ο κ. Παπαγεωργίου Μιχαήλ, ως προτεινόμενος από τον σύλλογο Πευκοχωρίου,

Η κ. Παπαδοπούλου Φωτεινή, ως προτεινόμενη από τον σύλλογο Άμμων Ζευς και

Η κ. Λαθούρα Αικατερίνη, ως προτεινόμενη από τον σύλλογο Χανιώτης.


             Πρόεδρος Δ.Σ.                                                 Γενικός Γραμματέας

       Θωμασούλης Γεώργιος                                     Μπούλαρης Ξενοφώντας


Δεν υπάρχουν σχόλια: