Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 το φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας «Greek Gastronomy @ Porto Carras» για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην «καρδιά» της Porto Carras Marina.
Στο Tsipouraki Restaurant με τη μαγευτική θέα, οι μυρωδιές που ξεχύθηκαν από τις κουζίνες επισφράγισαν το πιο συναρπαστικό φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Δημητριάδης, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Jean Louis Capsalas, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Σταύρος Μαλλιαρίδης, επιδόθηκαν σε.... μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές που ικανοποίησαν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα κατέπληξε τους ουρανίσκους των επισκεπτών με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!
Στο Greek Gastronomy @ Porto Carras ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να γευτεί δημιουργίες βραβευμένων Ελλήνων σεφ και να αφεθεί σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι γεμάτο άρωμα Ελλάδας!
Στο Tsipouraki Restaurant με τη μαγευτική θέα, οι μυρωδιές που ξεχύθηκαν από τις κουζίνες επισφράγισαν το πιο συναρπαστικό φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Δημητριάδης, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Jean Louis Capsalas, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Σταύρος Μαλλιαρίδης, επιδόθηκαν σε.... μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές που ικανοποίησαν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα κατέπληξε τους ουρανίσκους των επισκεπτών με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!
Στο Greek Gastronomy @ Porto Carras ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να γευτεί δημιουργίες βραβευμένων Ελλήνων σεφ και να αφεθεί σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι γεμάτο άρωμα Ελλάδας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου