Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ TON Α. ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ



Προς  βουλευτές
Ν. Χαλκιδικής
1.Ιγγλέζη  Αικατερίνη                         
2.Βαγιωνάς  Γεώργιος
3.Δριβελεγκας Ιωαννης 
                                                               
                                                     
                                         
                                                
 
Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές
 Με τη παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ενημερώσω οτι η επικείμενη έντονα φημολογούμενη αποφάση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για  κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Νεας Καλλικράτειας, σε μία εποχή που η εγκληματικότητα αυξήθηκε και η ανασφάλεια των πολιτών μεγάλωσε , θα αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα σε μία περιοχή που τα κρούσματα εγκληματικοτητας εχουν αυξηθεί ραγδαίως και συνεχώς υποβαθμίζεται σε επίπεδο δομών και υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια.

Θυμίζω ότι παρόμοιες προσπάθειες έγιναν και τα προηγούμενα έτη αλλά με συντονισμένες ενέργειες κάτι τέτοιο αποφεύχθηκε,στηριζόμενοι σε βάσιμα επιχειρήματα που ισχύουν έως σήμερα  όπως  η έκταση της περιοχής, η ανάγκη προστασίας  των διπλανών τοπικών διαμερισμάτων. οι  τοπικές ιδιομορφίες και ο τεράστιο όγκος επισκεπτων-παραθεριστών .
Ως αρμόδιοι τοπικοί παράγοντες  πρέπει να στηρίξετέ  τη περιοχή  και την ασφαλειά της ωστε να μην προχωρήσει μια τέτοια άδικη απόφαση που θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωη μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας .

Με εκτίμηση,

Απόστολος Πάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: