Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Να μην καταργηθούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Γκρίνια επικράτησε κατά την ενημέρωση που έκανε σε μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς αρκετοί βουλευτές εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την πρόθεση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να καταργήσει το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με το enikos.gr ορισμένοι εξ αυτών χαρακτήρισαν το βουλευτικό αυτοκίνητο "εργαλείο δουλειάς" που δεν....
μπορούν να στερηθούν, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι δεν έχουν την οικονομική άνεση να έχουν ιδιωτικό αυτοκίνητο και ότι εάν περικοπεί η συγκεκριμένη παροχή θα αναγκάζονται να μετακινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς. Κάποιοι, επίσης, εισήγηθηκαν να μπουν οικονομικά κριτήρια στην χορήγηση βουλευτικών ΙΧ.
Από την πλευρά της η πρόεδρος της βουλής τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι κληρώσεις για τα αυτοκίνητα θα γίνουν κανονικά, συνεπώς δεν θα υπάρξει κατάργηση.
Παράλληλα, ζήτησαν από την πρόεδρο της βουλής να μεσολαβήσει για να μην τους πάρουν τον έναν από τους δύο αστυνομικούς, όπως έχει πει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Εργαλειο Δουλειας; ενταξει, αγορασε τα...ποιος μου χαριζει εμενα τα εργαλεια της δουλειασ μου; Καθικεια ειστε και 300 τον αριθμο, θα εφταναν ανετα 120. Οι περισσοτεροι αγραμματοι, γελοτοποιοι, καλαθοσφαιρισρες, αρσιβαριστες, τουρκοι, αχριστοι.. γελοιοι,κλεπτομανεις, ολοι οι αποτυχιμενοι...ουστ.. αι σιχτηρ.

Unknown είπε...

Α ξεχασα... και σακοραφες...