Κεφτεδάκια με σάλτσα μουστάρδας
Υλικά συνταγής
για τα κεφτεδάκια.....
- ½ κιλό κιμάς ανάμεικτος
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 2-3 φέτες ψωμί καλά μουσκεμένο και στραγγισμένο ή 1 φλιτζ. περίπου φρυγανιά τριμμένη
- 1 αυγό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. γάλα
- λίγο ξύδι
- 1 κ.σ. κοφτή ρίγανη
- 1 πρέζα κύμινο
- 1 κ.σ. δυόσμος αποξηραμένος ή ½ φλιτζ. φρέσκος ψιλοκομμένος
- 1 κ.γ. κοφτή αλάτι
- πιπέρι
- λάδι για το τηγάνισμα
για τη σάλτσα
- ελαιόλαδο απο αυτό που τηγανίσαμε τους κεφτέδες
- 2 σφηνοπότηρα κρασί
- ⅔ ποτήρι νερό
- 1 κ.σ. αλεύρι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου