Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Επιτυχίες για τον Όμιλο Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γκολφ

Με πολύ καλά αποτελέσματα γύρισαν στις αποσκευές τους οι αθλητές του Ομίλου Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort, από τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γκολφ που διεξήχθη από 26 έως 29 Ιουνίου 2014 στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Ο Όμιλος Γκολφ & Αθλημάτων του...
Porto Carras Grand Resort στήριξε υλικά και ηθικά την προσπάθεια των αθλητών του για διάκριση.
Μεταξύ των διακριθέντων αθλητών του Ομίλου Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort είναι ο Junior Καρακάσης Γιώργος (Hcp 10) που κατέλαβε τη 1η θέση στην κατηγορία του (εφήβων) με συνολικά 262 χτυπήματα. Ο junior Αλέξανδρος Abrashev (Hcp 32) κατετάγη 13ος στην Κατηγορία παίδων με 359 χτυπήματα.
Η Ακαδημία Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort, επαναδραστηριοποιήθηκε δυναμικά τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει την εντατική προσπάθεια για την ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή της Χαλκιδικής, αλλά και της ευρύτερης Βορείου Ελλάδος. Υπενθυμίζεται ότι το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Πόρτο Καρράς αποτελεί το μοναδικό στην περιοχή, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε το 1968 φέρνοντας μια αληθινή επανάσταση στην τουριστική και πολιτιστική εικόνα της Ελλάδας.
Στις υπερσύγχρονες και άρτιες εγκαταστάσεις προπόνησης που διαθέτει το Golf του Porto Carras Grand Resort, τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες μπορούν να εξασκηθούν και να παίξουν γκολφ καθόλη την διάρκεια του έτους. Στόχος μας είναι η προσέλκυση ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του γκολφ με την συμπαράσταση και αρωγή του ειδικού προπονητή γκολφ του Porto Carras Grand Resort.
Οι αθλητικές δυνατότητες όμως του συγκροτήματος δεν ολοκληρώνονται με το άθλημα του Γκολφ, αφού στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, οι επισκέπτες μας μπορούν να συμμετέχουν σε ειδικό πρόγραμμα περιπατητικών διαδρομών μικρής, μεγάλης και πολύ μεγάλης δυσκολίας, να αθληθούν στην ακαδημία του τέννις, στον ιππικό και καταδυτικό όμιλο, όπως και στον ιστιοπλοϊκό όμιλο, να λάβουν μέρος στα θαλάσσια σπορ, να απολαύσουν στιγμές ξενοιασιάς στις νεροτσουλήθρες και στο θαλάσσιο πάρκο, να παίξουν ποδόσφαιρο, ή στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα 5Χ5, επίσης μπάσκετ, beach volley όπως και να συμμετέχουν σε ειδικούς ποδηλατικούς γύρους με mountain bikes.

Δεν υπάρχουν σχόλια: