Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Στη Θεσσαλονίκη ο Λούκας- Συζητά το ενδεχόμενο φυγής του από τον ΠΑΟΚ

Από το Ελατοχώρι όπου βρίσκεται η ομάδα του ΠΑΟΚ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, έφυγε σήμερα ο Λούκας. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Δικέφαλο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Λούκας Πέρεθ επικαλέστηκε σοβαρό οικογενειακό....
πρόβλημα για να γυρίσει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην ομάδα της Λα Κορούνια. Θυμίζουμε, ότι ο Λούκας έχει συμφωνήσει με την Ισπανική ομάδα, ενώ δημοσιεύματα της χώρας του ανέφεραν ότι θα αγωνιστεί στους Ισπανούς με λιγότερα χρήματα απ' όσα λάμβανε από τον Δικέφαλο.
Χαρακτηριστικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: "Ο Λούκας Πέρεθ επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τη διοίκηση το σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει για το οποίο επιθυμεί να επιστρέψει στην Ισπανία και πλέον αναζητείται η καλύτερη δυνατή λύση για το συμφέρον και των δύο πλευρών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: